![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| У мене є принтер Dell, який також працював протягом останніх 4 років, але раптом він не буде пунктам роздрукувати з Інтернету. Замість цього, я отримаю 22 сторінках фетиш. Схоже, JavaScript сміття та форматування інструкцій. Єдиний раз, коли він буде друкувати, якщо звичайно є джерелом з Microsoft Office або слово програми. Чи є це проблемою з самого комп'ютера або щось корумпованих на мій стаціонарний комп'ютер? Будь-яка допомога тут буде дуже вдячний. Спасибо. Shel |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Спробуйте видалити його знову встановити.
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| HP Deskjet 6940 Series, і вирішення проблем з печаткою. | oluomoolubisi | Digital Imaging & Принтери | 0 | 14 червня 2009 01:23 |
| HP Photosmart All-in-One C4280 проблем друку | eviepeanut2005 | Digital Imaging & Принтери | 0 | 21 травня 2009 19:35 |
| Мережевий друку в XP при завантаженні, а не після Увійти? | crossedphoenix | Операційні системи Windows | 3 | 13 жовтня 2008 10:14 |
| Вибачте мене своєю знову - мережного друку + доступ до одного комп'ютера | rbscooby | Мережа, Модеми & VoIP | 10 | 28 квітня 2008 13:58 |
| Друк Проблеми з Word 2007 | sgrady | Office Suites & Застосування | 4 | 8 квітня 2008 10:54 |
| Різьба Інструменти | |
| |