menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Digitální zobrazovací & Tiskárny

Register

Problém připojení mé tiskárny HP OfficeJet 4219

Reply

Thread Nástroje
Old 22.prosince 2007, 02:39
Nový člen skupiny

Ahoj lidičky.

I `ma` nováček "do světa počítačů a potřebují vaši odborníka poradenství. Měl jsem nějakou práci prováděné na moje "" systému Windows XP a pokud se nová okna Pack byl instalován je zrušena moje tiskárna, kamera a USB připojení.

Mám prohlížet různé webové stránky pro pomoc, ale ani I don `t pochopit" žargonu ", nebo se ukáže, je slepá ulička . Konsenzu, zdá se, že moje ovladače (?) Musí být znovu-nainstalován?

Jakákoliv pomoc bude velmi oceňována jinak Jdu na něj přijde a má šílenou 10 minut s kladivem v ruce

Merry Xmas to all.

Ian.
Old 22.prosince 2007, 04:07
Banned Skupina

lol, jo vypadá jako řidič problém:-P. Řidič je soubor instrukcí, které slouží jako vrstva kompatibility mezi vaší fyzické zařízení a operačního systému Microsoft Windows. Ovladače je možné aktualizovat pomocí chystá Microsoft ovládacího panelu / system / hardware kartu / správce zařízení /
a každý přístroj, který má? vedle ní pravým tlačítkem myši a stiskněte tlačítko aktualizovat ovladače.
Pokud jej nemůžete najít správné ovladače pak jsou obvykle k dispozici ke stažení na webových stránkách výrobce. HP OfficeJet 4219 řidič bude buď s instalací cd získané při nákupu zařízení, nebo je k dispozici ke stažení mimo hp.com
Old 22.prosince 2007, 07:23
Nový člen skupiny

Ty jsou skutečně "člověk"!

Vše funguje 100%, mnohé díky za vaši pomoc.

Have a great Xmas.

Ian.
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.