![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj lidičky. I `ma` nováček "do světa počítačů a potřebují vaši odborníka poradenství. Měl jsem nějakou práci prováděné na moje "" systému Windows XP a pokud se nová okna Pack byl instalován je zrušena moje tiskárna, kamera a USB připojení. Mám prohlížet různé webové stránky pro pomoc, ale ani I don `t pochopit" žargonu ", nebo se ukáže, je slepá ulička . Konsenzu, zdá se, že moje ovladače (?) Musí být znovu-nainstalován?Jakákoliv pomoc bude velmi oceňována jinak Jdu na něj přijde a má šílenou 10 minut s kladivem v ruce ![]() Merry Xmas to all. Ian. |
|
| |||
| |||
| lol, jo vypadá jako řidič problém:-P. Řidič je soubor instrukcí, které slouží jako vrstva kompatibility mezi vaší fyzické zařízení a operačního systému Microsoft Windows. Ovladače je možné aktualizovat pomocí chystá Microsoft ovládacího panelu / system / hardware kartu / správce zařízení / a každý přístroj, který má? vedle ní pravým tlačítkem myši a stiskněte tlačítko aktualizovat ovladače. Pokud jej nemůžete najít správné ovladače pak jsou obvykle k dispozici ke stažení na webových stránkách výrobce. HP OfficeJet 4219 řidič bude buď s instalací cd získané při nákupu zařízení, nebo je k dispozici ke stažení mimo hp.com |
|
| |||
| |||
| Ty jsou skutečně "člověk"! Vše funguje 100%, mnohé díky za vaši pomoc. Have a great Xmas. Ian. |