![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γεια σας παιδιά. I `ma` νέο αγόρι »με τον κόσμο των υπολογιστών και των εμπειρογνωμόνων που σας χρειάζονται καθοδήγηση. Είχα κάποιες εργασίες που πραγματοποιήθηκαν για τα Windows XP μου `` σύστημα και όταν η νέα παράθυρα συσκευασίας είχε εγκατασταθεί έχει διαγραφεί μου εκτυπωτή, κάμερα και USB συνδέσεις. Έχω εμφανισμένα διάφορες ιστοσελίδες για βοήθεια, αλλά είτε I don `t καταλάβουν το« διάλεκτο »ή αποδειχθεί ότι είναι σε αδιέξοδο . Η συναίνεση που φαίνεται να είναι ότι οι οδηγοί μου (?) Πρέπει να εγκατασταθεί εκ νέου;Οποιαδήποτε βοήθεια θα είναι ιδιαίτερα I `m αλλιώς θα χάσει και έχουν τρελών 10 λεπτά με ένα σφυρί ![]() Καλά Χριστούγεννα σε όλους. Ian. |
|
| |||
| |||
| lol, ναι ακούγεται σαν οδηγό το θέμα:-p. Ο οδηγός είναι μια σειρά οδηγιών που λειτουργεί ως το επίπεδο συμβατότητας μεταξύ της συσκευής και την σωματική σας λειτουργικό σύστημα της Microsoft. Οι οδηγοί μπορούν να ενημερώνονται από το Microsoft θα πίνακα ελέγχου / σύστημα / υλικό καρτέλα / Device Manager / και οποιαδήποτε συσκευή που διαθέτει; δίπλα της δεξί κλικ και πατήστε ενημέρωση οδηγού. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε τα σωστά προγράμματα οδήγησης τότε είναι συνήθως διαθέσιμα από την λήψη από τον κατασκευαστή ιστοσελίδα. Το HP Officejet 4219 οδηγός θα είναι είτε με το CD εγκατάστασης που λαμβάνονται κατά την αγορά της συσκευής, ή που είναι διαθέσιμα για λήψη από του hp.com |
|
| |||
| |||
| Είστε πράγματι η Man ``! Όλα λειτουργεί 100%, ευχαριστώ πολύ για τη βοήθειά σας. Έχετε μια μεγάλη Χριστούγεννα. Ian. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Πρόβλημα σύνδεσης υπολογιστή με τηλεόραση χρησιμοποιώντας HDMI | sagheer | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 1 | 10 Ιουν 2009 04:58 |
| Σύνδεση του εκτυπωτή σε ασύρματο Ad Hoc; | rashedhow | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 0 | 8 Ιουν 2009 04:44 |
| HP OfficeJet G55 Έχω χαμηλή μελάνι; | Ballnplaya | Digital Imaging & Printers | 1 | 27 Μαΐου 2009 09:12 |
| Είμαι έχοντας ένα πρόβλημα που συνδέει τον υπολογιστή μου για να μου tv | sterbik | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 12 | 1 Φεβ 2008 15:36 |
| Πρόβλημα σύνδεσης με το router | menkel77 | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 15 | 28 Ιουν 2007 05:36 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |