manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Digital Imaging & Pisači

Register

Problem pri povezivanju moje HP Officejet 4219 printer

Reply

Thread Tools
Old 22. prosinca 2007, 02:39
Novi član grupe

Default Problem pri povezivanju moje HP Officejet 4219 printer

Pozdrav ljudi.

I `ma` novi dečko 'u svijet računala i trebamo vaše stručno vodstvo. Imao sam nekih rad proveden na moj `` sustavom Windows XP i kada je novi paket za Windows je instaliran je obrisan moj pisač, kamera i USB veze.

Imam pregledan razne web stranice za pomoć, ali ni ja don `t shvatiti žargon 'ili' ispada da je ćorsokak . Konsenzus čini se da je taj moj vozača (?) Moraju biti ponovno instalirana?

Bilo koji pomoć će biti mnogo poštovati I `m inače će izgubiti i imati zaludiše 10 mins s čekić

Sretan Božić svima.

Ian.
Old 22. prosinca 2007, 04:07
Zabranjen Group

lol, stvarno zvuči kao vozač tema:-p. Vozač je skup uputa koje služi kao sloj kompatibilnosti između vašeg uređaja i fizičke Microsoftov operativni sustav. Vozača može se ažurirati tako da odete na Microsoft control panel / system / hardware tab / device manager /
i bilo koji uređaj koji ima?! pored njega desnim klikom i pritisnite ažurirati upravljački program.
Ako ga ne možete pronaći ispravan vozači tada obično su dostupne putem preuzeti od proizvođača website. HP Officejet 4219 vozač će biti ni sa instalacijskog CD-a dobili prilikom kupovine uređaja dostupne za preuzimanje ili isključivanje hp.com
Old 22. prosinca 2007, 07:23
Novi član grupe

Vi ste doista 'čovjek'!

Sve radi 100%, mnogo hvala za vaša pomoć.

Imaju veliko Božić.

Ian.
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Problem pri povezivanju računala na TV koristeći HDMI sagheer Graphics Cards & Monitors 1 10. lipnja 2009 04:58
Povezivanje bežični pisač u Ad Hoc? rashedhow Networking, Modemi & VoIP 0 8. lipnja 2009 04:44
HP OfficeJet G55 Jesam li na tinta niska? Ballnplaya Digital Imaging & Pisači 1 27. svibanj 2009 09:12
Im 'vlasništvo problem moj pc povezivanje to moj tv sterbik Graphics Cards & Monitors 12 1. veljača 2008 15:36
Problem spajanja na ruter menkel77 Networking, Modemi & VoIP 15 28. lipnja 2007 05:36
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.