![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Pozdrav ljudi. I `ma` novi dečko 'u svijet računala i trebamo vaše stručno vodstvo. Imao sam nekih rad proveden na moj `` sustavom Windows XP i kada je novi paket za Windows je instaliran je obrisan moj pisač, kamera i USB veze. Imam pregledan razne web stranice za pomoć, ali ni ja don `t shvatiti žargon 'ili' ispada da je ćorsokak . Konsenzus čini se da je taj moj vozača (?) Moraju biti ponovno instalirana?Bilo koji pomoć će biti mnogo poštovati I `m inače će izgubiti i imati zaludiše 10 mins s čekić ![]() Sretan Božić svima. Ian. |
|
| |||
| |||
| lol, stvarno zvuči kao vozač tema:-p. Vozač je skup uputa koje služi kao sloj kompatibilnosti između vašeg uređaja i fizičke Microsoftov operativni sustav. Vozača može se ažurirati tako da odete na Microsoft control panel / system / hardware tab / device manager / i bilo koji uređaj koji ima?! pored njega desnim klikom i pritisnite ažurirati upravljački program. Ako ga ne možete pronaći ispravan vozači tada obično su dostupne putem preuzeti od proizvođača website. HP Officejet 4219 vozač će biti ni sa instalacijskog CD-a dobili prilikom kupovine uređaja dostupne za preuzimanje ili isključivanje hp.com |
|
| |||
| |||
| Vi ste doista 'čovjek'! Sve radi 100%, mnogo hvala za vaša pomoć. Imaju veliko Božić. Ian. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Problem pri povezivanju računala na TV koristeći HDMI | sagheer | Graphics Cards & Monitors | 1 | 10. lipnja 2009 04:58 |
| Povezivanje bežični pisač u Ad Hoc? | rashedhow | Networking, Modemi & VoIP | 0 | 8. lipnja 2009 04:44 |
| HP OfficeJet G55 Jesam li na tinta niska? | Ballnplaya | Digital Imaging & Pisači | 1 | 27. svibanj 2009 09:12 |
| Im 'vlasništvo problem moj pc povezivanje to moj tv | sterbik | Graphics Cards & Monitors | 12 | 1. veljača 2008 15:36 |
| Problem spajanja na ruter | menkel77 | Networking, Modemi & VoIP | 15 | 28. lipnja 2007 05:36 |
| Thread Tools | |
| |