kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Digital Imaging & Nyomtatók

Register

Probléma összekötő my HP Officejet 4219 nyomtató

Reply

Téma eszközök
Old December 22, 2007, 02:39
Új tag Csoport

Default Probléma összekötő my HP Officejet 4219 nyomtató

Hello emberek.

I "ma" új fiú "a világ PC és szükség van a szakértői útmutatást. Volt néhány munkát végzett az én "Windows XP", és amikor az új Windows-csomag telepítve van törölve én nyomtatót, a kamera és az USB csatlakozást.

Én eddig különböző weboldalakat a segítséget, de vagy én nem értem a "zsargon", vagy kiderül, hogy egy zsákutca . A konszenzus, úgy tűnik, hogy a vezetők (?) Kell újra telepíteni?

Minden segítséget nagyon méltányol egyébként I `m fog veszíteni, és egy őrült 10 perc egy kalapáccsal

Boldog karácsonyt minden.

Ian.
Old December 22, 2007, 04:07
Tiltott Group

lol, tényleg úgy hangzik, mint egy vezetői kérdés:-P. A vezetőnek olyan utasítássorozat, hogy egyfajta kompatibilitási réteg között a fizikai eszközt és a Microsoft operációs rendszert. A vezetők is frissíteni fogja a Microsoft által vezérlőpult / rendszer / hardver fül / Eszközkezelő /
valamint minden olyan eszközt, amely? mellett jobb klikk, és nyomjuk meg a Frissítés.
Amennyiben nem találja a megfelelő illesztőprogramokat akkor általában hozzáférhető letölthető a gyártó honlapján. A HP Officejet 4219 driver lesz akár a telepítő CD-t kapott, ha a készülék beszerzési vagy letölthető le hp.com
Old December 22, 2007, 07:23
Új tag Csoport

Te tényleg "ember"!

Minden működik 100%-os, nagyon köszönöm a segítséget.

Volna egy nagy karácsonyt.

Ian.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Probléma csatlakozó számítógép segítségével TV HDMI sagheer Grafikus kártyák és monitorok 1 10. június 2009 04:58
Csatlakozás vezeték nélküli nyomtató Ad hoc? rashedhow Hálózatépítés, Modems & VoIP 0 8. június 2009 04:44
HP OfficeJet G55 vagyok kevés a tinta? Ballnplaya Digital Imaging & Nyomtatók 1 27. május 2009 09:12
Van egy probléma összekötő én számítógép My TV sterbik Grafikus kártyák és monitorok 12 1. február 2008 15:36
Probléma csatlakozik az útválasztó menkel77 Hálózatépítés, Modems & VoIP 15 28. június 2007 05:36
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.