![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hello emberek. I "ma" új fiú "a világ PC és szükség van a szakértői útmutatást. Volt néhány munkát végzett az én "Windows XP", és amikor az új Windows-csomag telepítve van törölve én nyomtatót, a kamera és az USB csatlakozást. Én eddig különböző weboldalakat a segítséget, de vagy én nem értem a "zsargon", vagy kiderül, hogy egy zsákutca . A konszenzus, úgy tűnik, hogy a vezetők (?) Kell újra telepíteni?Minden segítséget nagyon méltányol egyébként I `m fog veszíteni, és egy őrült 10 perc egy kalapáccsal ![]() Boldog karácsonyt minden. Ian. |
|
| |||
| |||
| lol, tényleg úgy hangzik, mint egy vezetői kérdés:-P. A vezetőnek olyan utasítássorozat, hogy egyfajta kompatibilitási réteg között a fizikai eszközt és a Microsoft operációs rendszert. A vezetők is frissíteni fogja a Microsoft által vezérlőpult / rendszer / hardver fül / Eszközkezelő / valamint minden olyan eszközt, amely? mellett jobb klikk, és nyomjuk meg a Frissítés. Amennyiben nem találja a megfelelő illesztőprogramokat akkor általában hozzáférhető letölthető a gyártó honlapján. A HP Officejet 4219 driver lesz akár a telepítő CD-t kapott, ha a készülék beszerzési vagy letölthető le hp.com |
|
| |||
| |||
| Te tényleg "ember"! Minden működik 100%-os, nagyon köszönöm a segítséget. Volna egy nagy karácsonyt. Ian. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Probléma csatlakozó számítógép segítségével TV HDMI | sagheer | Grafikus kártyák és monitorok | 1 | 10. június 2009 04:58 |
| Csatlakozás vezeték nélküli nyomtató Ad hoc? | rashedhow | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 0 | 8. június 2009 04:44 |
| HP OfficeJet G55 vagyok kevés a tinta? | Ballnplaya | Digital Imaging & Nyomtatók | 1 | 27. május 2009 09:12 |
| Van egy probléma összekötő én számítógép My TV | sterbik | Grafikus kártyák és monitorok | 12 | 1. február 2008 15:36 |
| Probléma csatlakozik az útválasztó | menkel77 | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 15 | 28. június 2007 05:36 |
| Téma eszközök | |
| |