פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > Digital Imaging & מדפסות

Register

בעיה בחיבור שלי HP Officejet 4219 מדפסת

Reply

שרשרת כלים
Old 22 דצמבר 2007, 02:39
קבוצת חברות חדשות

Default בעיה בחיבור שלי HP Officejet 4219 מדפסת

שלום חברים.

אני `אימא` חדש `הילד אל העולם של מחשבים אישיים ועל הצורך שלך מומחה להדרכה. היה לי קצת עבודה שבוצע ב-Windows XP שלי `` וכאשר המערכת החדשה Windows Pack הותקן בה נמחק את המדפסת, מצלמה ו USB חיבורים.

יש לי לצפות בדפי אינטרנט שונים כדי לקבל עזרה, אבל גם אני לא מבין את ז 'רגון `` או מתברר להיות דרך ללא מוצא . את המכסה נראה כי מנהלי ההתקנים שלי (?) צריך להיות מותקן מחדש?

כל סיוע יהיה מאוד מוערך אחרת אני הולך לאבד אותו כועס יש 10 דקות עם פטיש

Merry לכל חג המולד.

איאן.
Old 22 דצמבר 2007, 04:07
קבוצת מגורש

LOL, כן נשמע כמו הנהג בעיה:-P. מנהל התקן הוא אוסף של הוראות כי מעשי בתור שכבת תאימות בין פיזית את המכשיר ואת מערכת ההפעלה של מיקרוסופט. את מנהלי ההתקנים יכול להתעדכן על ידי לחיצה על Microsoft לוח הבקרה / מערכת / הכרטיסייה חומרה / מנהל ההתקנים /
וכל מכשיר שיש לו? זה לצד ימין ולחצו על עדכן מנהל התקן.
אם הוא לא יכול למצוא את מנהלי ההתקן הנכונים אז הם בדרך כלל על ידי זמין להורדה באתר האינטרנט של היצרן. את מנהל ההתקן של HP Officejet 4219 יהיה גם עם CD ההתקנה שהושג בעת רכישת ההתקן או להורדה הנחה של hp.com
Old 22 דצמבר 2007, 07:23
קבוצת חברות חדשות

אתה אכן `הגבר`!

הכל פועל 100%, Many thanks for your help.

שיהיה לך חג המולד נהדר.

איאן.
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
בעיה בחיבור המחשב לטלוויזיה באמצעות HDMI sagheer כרטיסי מסך & Monitors 1 -10 יוני 2009 04:58
חיבור אלחוטי למדפסת ב אד הוק? rashedhow רישות, מודמים & VoIP 0 8 יוני 2009 04:44
HP OfficeJet G55 אני נמוך על דיו? Ballnplaya Digital Imaging & מדפסות 1 -27 במאי 2009 09:12
אני נתקל בבעיה בחיבור המחשב שלי הטלוויזיה שלי sterbik כרטיסי מסך & Monitors 12 ב -1 פברואר 2008 15:36
בעיה בהתחברות אל הנתב menkel77 רישות, מודמים & VoIP 15 -28 יוני 2007 05:36
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.