mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Digital Imaging & Printers

Register

Klaida jungiantis Mano HP OfficeJet 4.219 spausdintuvas

Reply

Temos įrankiai
Old Gruodis 22, 2007, 02:39
Naujas Narys

Default Klaida jungiantis Mano HP OfficeJet 4.219 spausdintuvas

Hello folks.

I `ma` naujų berniukas "į kompiuterių pasaulyje, ir reikia jūsų ekspertų rekomendacijas. Turėjau tam tikrą darbą, atlikti savo "Windows XP" sistema ir kai nauji langai paketas buvo įdiegtas ji ištrynė savo spausdintuvą, fotoaparatą ir USB jungtis.

Aš peržiūrėtas įvairius tinklalapius pagalbos, bet kurios I don `t suprasti" žargono ", arba jis pasirodo aklavietė . Sutarimas, atrodo, kad mano vairuotojai (?) Reikia iš naujo įdiegti?

Bet kuri pagalba bus labai vertinama kitaip I `m going prarasti ir turi proto 10 min su plaktuku

Linksmų Kalėdų visiems.

Ian.
Old Gruodis 22, 2007, 04:07
Banned Group

Lol, yeah Panašiai skambanti vairuotojo klausimas:-P. Vairuotojui skirtų instrukcijų rinkinys, kuris veikia kaip suderinamumas sluoksnis tarp jūsų įrenginio ir fizinio Microsoft operacinės sistemos. Vairuotojai gali būti atnaujintas, eikite į "Microsoft" Control Panel / System / Hardware tab / Device Manager /
ir bet koks prietaisas, kuris turi?! šalia jo dešiniuoju pelės klavišu ir paspauskite Update Driver.
Jei jis negali rasti reikiamas tvarkykles, tada jie paprastai prieinama pagal atsisiųsti iš gamintojo svetainės. HP OfficeJet 4.219 vairuotojas bus arba su diegimo CD gaunamas perkant prietaisą arba atsisiųsti nutraukimas hp.com
Old Gruodis 22, 2007, 07:23
Naujas Narys

Jūs iš tiesų yra "žmogus"!

Visi veikia 100%, many thanks for your help.

Have a great Kalėdos.

Ian.
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.