![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hello folks. I `ma` jauns zēns "uz pasaules datoru un ir nepieciešama jūsu ekspertu ieteikumiem. Man bija kādu darbu, kas veikts par manu "Windows XP" sistēmas, un ja jaunais Windows paka bija uzstādītas tā ir svītrots mans printeris, kamera un USB savienojumus. Man ir apskatīts dažādos interneta lapas palīdzību, bet nu es don `t saprast" žargons ", vai arī izrādās strupceļā . Vienprātība šķiet, ka mana draiveri (?) Nepieciešams uzstādīt no jauna?Jebkura palīdzība būs ļoti appreciated citādi I `m taisās zaudēt, un ir traks 10 min ar āmuru ![]() Merry Xmas visiem. Ian. |
|
| |||
| |||
| lol, yeah izklausās vadītāja jautājumu:-p. Vadītājam ir instrukciju kopums, kas darbojas kā savietojamības slāni starp savu fizisko ierīci un microsoft operētājsistēmu. Draiveri var atjaunināt, dodoties uz microsoft vadības paneli / system / hardware tab / device manager / kā arī jebkura ierīce, kas ir?! blakus tam labo klikšķi un nospiediet atjaunots vadītājam. Ja to nevar atrast pareizo draiveri, tad tie parasti ir pieejami lejupielādei no ražotāja mājas lapā. Toshiba Officejet 4.219 vadītājam būs vai nu ar instalācijas CD iegūst, pērkot ierīci vai lejupielādēt nost no hp.com |
|
| |||
| |||
| Jums ir patiešām "Man`! Visi strādā 100%, many thanks for your help. Vai liels Ziemsvētki. Ian. |
![]() |
|
| Bookmarks |