![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hello folks. I `m` nowego chłopaka "do świata komputerów i potrzebuję wskazówek ekspertów. Miałem pewne prace prowadzone na moim `` systemu Windows XP i kiedy nowe okna Pack został zainstalowany jest skreślony mojej drukarki, kamery i USB. Mam wyświetlono różnych stronach internetowych o pomoc, ale albo I don `t zrozumieć żargon" lub "okazuje się być ślepy zaułek . Konsensus wydaje się, że moje sterowniki (?) Muszą być ponownie zainstalowane?Każda pomoc będzie znacznie docenione inaczej I `m going to straci je i mają wściekłych 10 min z młotem ![]() Merry Xmas dla wszystkich. Ian. |
|
| |||
| |||
| lol, tak brzmi jak kierowcy problem:-p. Kierowca jest zestaw instrukcji, który działa jako warstwa kompatybilności między fizyczne urządzenia i systemu operacyjnego Microsoft. Kierowcy mogą być aktualizowane przez Microsoft będzie panel sterowania / system / sprzęt kartę / menedżer urządzeń / i wszelkie urządzenia, które posiada? obok niej prawym przyciskiem myszy i naciśnij aktualizację sterownika. Jeśli nie możesz znaleźć odpowiednie sterowniki następnie są one zazwyczaj dostępne przez pobrać z witryny internetowej producenta. HP Officejet 4219 kierowcy będą albo z płyty instalacyjnej uzyskane przy zakupie urządzenia lub dostępny do pobrania z dala od hp.com |
|
| |||
| |||
| Jesteś rzeczywiście "człowiek"! Wszystko działa w 100%, many thanks for your help. Have a great Xmas. Ian. |
![]() |
|
| Zakładki |