mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Digital Imaging & Imprimante

Register

Problemă la conectarea mea imprimanta HP Officejet 4219

Reply

Thread Tools
Old 22 decembrie 2007, 02:39
Noile state Group

Bună oameni buni.

I `ma` nou `băiat de lume de PC-uri şi de nevoia ta de experţi de orientare. Am avut unele lucrări efectuate asupra mea "Windows XP" sistem şi atunci când noi ferestre de ambalaj a fost instalat le-a şters meu imprimanta, camera foto şi conexiuni USB.

Am vizualizat diferitele pagini de web pentru asistenţă, dar nici eu nu am înţeles de "jargon" sau "se dovedeşte a fi o fundatura . De consens pare a fi pe care mi-driver-ele (?) Necesitatea de a fi re-instalat?

Orice ajutor va fi foarte apreciat altfel m `am de gând să-l pierd şi să aibă un nebun 10 min cu un ciocan

Merry Xmas tuturor.

Ian.
Old 22 decembrie 2007, 04:07
Banned Group

lol, da suna ca un conducător auto problemă:-P. Un conducător auto este un set de instrucţiuni care acţionează ca un strat de compatibilitate între dumneavoastră dispozitiv fizic şi sistem de operare Microsoft. Driver-ele pot fi actualizate prin deplasarea la Microsoft pe panoul de control / sistem / hardware fila / Device Manager /
şi nici un dispozitiv care are o?! alaturi de el click dreapta şi apăsaţi pe Update Driver.
Dacă nu se poate găsi driverele corecte, atunci acestea sunt de obicei disponibile prin download de pe site-ul producătorului. HP Officejet 4219 conducător auto, fie vor fi cu CD-ul de instalare, obţinut la achiziţionarea aparatului sau disponibil pentru descărcare de pe hp.com
Old 22 decembrie 2007, 07:23
Noile state Group

Sunteţi într-adevăr, "Omul"!

Toate de lucru este de 100%, multe mulţumiri pentru ajutor.

Au o mare Crăciun.

Ian.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.