menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne

Register

Problém pripojenie mojej tlačiarne HP OfficeJet 4219

Reply

Thread Tools
Old 22.prosince 2007, 02:39
Nový člen skupiny

Ahoj lidičky.

I `ma` nováček "do sveta počítačov a potrebujú vašu odborníka poradenstvo. Mal som nejakú prácu vykonávané na moje "" systému Windows XP a ak sa nové okná Pack bol inštalovaný je zrušená moje tlačiareň, kamera a USB pripojenie.

Mám prezerať rôzne webové stránky pre pomoc, ale ani I don `t pochopiť" žargónu ", alebo sa ukáže, je slepá ulička . Konsenzu, zdá sa, že moje ovládače (?) Musia byť znovu-nainštalovaný?

Akákoľvek pomoc bude veľmi oceňovaným inak Idem na neho príde a má šílenou 10 minút s kladivom v ruke

Merry Xmas to all.

Ian.
Old 22.prosince 2007, 04:07
Banned Skupina

lol, jo vyzerá ako vodič problém:-P. Vodič je súbor inštrukcií, ktoré slúži ako vrstva kompatibility medzi vašej fyzickej zariadenia a operačného systému Microsoft Windows. Ovládače je možné aktualizovať pomocou chystá Microsoft ovládacieho panelu / system / hardware kartu / správcu zariadenia /
a každý prístroj, ktorý má? vedľa nej pravým tlačidlom myši a stlačte tlačidlo aktualizovať ovládače.
Ak ho nemôžete nájsť správne ovládače potom sú zvyčajne k dispozícii na stiahnutie na webových stránkach výrobcu. HP OfficeJet 4219 vodič bude buď s inštaláciou cd získané pri nákupe zariadenia, alebo je k dispozícii okrem hp.com
Old 22.prosince 2007, 07:23
Nový člen skupiny

Tie sú skutočne "človek"!

Všetko funguje 100%, mnohé vďaka za vašu pomoc.

Have a great Xmas.

Ian.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.