![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj lidičky. I `ma` nováček "do sveta počítačov a potrebujú vašu odborníka poradenstvo. Mal som nejakú prácu vykonávané na moje "" systému Windows XP a ak sa nové okná Pack bol inštalovaný je zrušená moje tlačiareň, kamera a USB pripojenie. Mám prezerať rôzne webové stránky pre pomoc, ale ani I don `t pochopiť" žargónu ", alebo sa ukáže, je slepá ulička . Konsenzu, zdá sa, že moje ovládače (?) Musia byť znovu-nainštalovaný?Akákoľvek pomoc bude veľmi oceňovaným inak Idem na neho príde a má šílenou 10 minút s kladivom v ruke ![]() Merry Xmas to all. Ian. |
|
| |||
| |||
| lol, jo vyzerá ako vodič problém:-P. Vodič je súbor inštrukcií, ktoré slúži ako vrstva kompatibility medzi vašej fyzickej zariadenia a operačného systému Microsoft Windows. Ovládače je možné aktualizovať pomocou chystá Microsoft ovládacieho panelu / system / hardware kartu / správcu zariadenia / a každý prístroj, ktorý má? vedľa nej pravým tlačidlom myši a stlačte tlačidlo aktualizovať ovládače. Ak ho nemôžete nájsť správne ovládače potom sú zvyčajne k dispozícii na stiahnutie na webových stránkach výrobcu. HP OfficeJet 4219 vodič bude buď s inštaláciou cd získané pri nákupe zariadenia, alebo je k dispozícii okrem hp.com |
|
| |||
| |||
| Tie sú skutočne "človek"! Všetko funguje 100%, mnohé vďaka za vašu pomoc. Have a great Xmas. Ian. |