![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Поздрав људи. И `ма` нови дечко 'у свет рачунара и нам Ваше стручно вођство. Имао сам неких рад проведен на мој `` системом Уиндоус КСП и када је нови пакет за Уиндоус је инсталиран је избрисан мој штампач, камера и УСБ везе. Имам прегледан разне уеб странице за помоћ, али ни ја дон `т схватити жаргон 'или' испада да је ћорсокаку . Консензус чини се да је тај мој возача (?) Морају бити поново инсталирана?Било који помоћ ће бити много поштовати И `м иначе ће изгубити и имати залудише 10 минс с чекић ![]() Срећан Божић свима. Иан. |
|
| |||
| |||
| лол, стварно звучи као возач тема:-п. Возач је скуп упутство које служи као слој компатибилности између вашег уређаја и физичка Мицрософт оперативни систем. Возача може се модернизирати тако да одете на Мицрософт цонтрол панел / сыстем / хардуаре таб / девице манагер / и било који уређај који има?! поред њега десним кликом и притисните ажурирате управљачки програм. Ако га не можете пронаћи исправан возачи тада обично су доступне путем преузети од произвођача уебсите. ХП Оффицејет 4219 возач ће бити ни са инсталационог ЦД-а добили приликом куповине уређаја доступне за преузимање или искључивање хп.цом |
|
| |||
| |||
| Ви сте заиста 'човек'! Све ради 100%, много хвала за ваша помоћ. Имају велико Божић. Иан. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Проблем при повезивању рачунара на ТВ помоћу ХДМИ | сагхеер | Грапхицс Цардс & Мониторс | 1 | 10. јуна 2009 04:58 |
| Спој радио штампач у Ад хоц? | расхедхоу | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 0 | 8. јуна 2009 04:44 |
| ХП ОффицеЈет Г55 Јесам ли на тинта ниска? | Баллнплаыа | Дигитал Имагинг & Штампачи | 1 | 27 мај 2009 09:12 |
| Им 'имајући проблем мој пц спојити за мој тв | стербик | Грапхицс Цардс & Мониторс | 12 | 1 фебруар 2008 15:36 |
| Проблем спајања на рутери | менкел77 | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 15 | 28. јуна 2007 05:36 |
| Тхреад Тоолс | |
| |