![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт люди. I `Ma` `хлопчика нове у світі комп'ютерів і необхідності Вашим умілим керівництвом. Я мав деякі роботи, що проводиться на мій `Windows XP` система, і коли новий пакет Windows був встановлений він видалив свій принтер, камера і USB з'єднання. Я розглядав різні веб-сторінок для допомоги, але ні я, Don `T` розумію жаргон `або вона опиняється в глухому куті . Консенсус, як видається, що мої водії (?) Повинні бути повторно встановлені?Будь-яка допомога буде прийнята з вдячністю інакше Я збираюся втрачати його й розуму 10 хв з молотка ![]() Різдво для всіх. Ян. |
|
| |||
| |||
| LOL, так звучить як водій питання:-P. Драйвер являє собою набір інструкцій, які діють як шар сумісності між вашим фізичним пристроєм і операційною системою Microsoft. Драйвери можуть бути оновлені шляхом йти до Microsoft Панель керування / система / вкладка Обладнання / Диспетчер пристроїв / а також будь-який пристрій, що має?! поруч з нею правою кнопкою і натисніть Оновити драйвера. Якщо він не може знайти потрібні драйвери, то вони зазвичай доступні за завантажити з сайту виробника. HP Officejet 4219 Драйвер буде або з установочного компакт-диска отримати при покупці пристрою або доступна для скачування Викл hp.com |
|
| |||
| |||
| Ви дійсно `Людина`! Все працює 100%, велике спасибі за вашу допомогу. Мають велике Xmas. Ян. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Проблеми підключення ПК до телевізора за допомогою HDMI | Сагір | Графічні карти & Монітори | 1 | 10 червня 2009 04:58 |
| Підключення бездротового принтера в спеціальній? | rashedhow | Мережа, Модеми & VoIP | 0 | 8 червня 2009 04:44 |
| HP OfficeJet G55 я закінчуються чорнило? | Ballnplaya | Digital Imaging & Принтери | 1 | 27 травня 2009 09:12 |
| У мене виникли проблеми підключення до комп'ютера My TV | sterbik | Графічні карти & Монітори | 12 | 1 лютого 2008 15:36 |
| Помилка з'єднання з маршрутизатором | menkel77 | Мережа, Модеми & VoIP | 15 | 28 червня 2007 05:36 |
| Різьба Інструменти | |
| |