менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Digital Imaging & Принтери

Register

Помилка з'єднання мого HP Officejet 4219 принтер

Reply

Різьба Інструменти
Old 22 грудня 2007, 02:39
Нові члени групи

Default Помилка з'єднання мого HP Officejet 4219 принтер

Привіт люди.

I `Ma` `хлопчика нове у світі комп'ютерів і необхідності Вашим умілим керівництвом. Я мав деякі роботи, що проводиться на мій `Windows XP` система, і коли новий пакет Windows був встановлений він видалив свій принтер, камера і USB з'єднання.

Я розглядав різні веб-сторінок для допомоги, але ні я, Don `T` розумію жаргон `або вона опиняється в глухому куті . Консенсус, як видається, що мої водії (?) Повинні бути повторно встановлені?

Будь-яка допомога буде прийнята з вдячністю інакше Я збираюся втрачати його й розуму 10 хв з молотка

Різдво для всіх.

Ян.
Old 22 грудня 2007, 04:07
Забороненої угруповання

LOL, так звучить як водій питання:-P. Драйвер являє собою набір інструкцій, які діють як шар сумісності між вашим фізичним пристроєм і операційною системою Microsoft. Драйвери можуть бути оновлені шляхом йти до Microsoft Панель керування / система / вкладка Обладнання / Диспетчер пристроїв /
а також будь-який пристрій, що має?! поруч з нею правою кнопкою і натисніть Оновити драйвера.
Якщо він не може знайти потрібні драйвери, то вони зазвичай доступні за завантажити з сайту виробника. HP Officejet 4219 Драйвер буде або з установочного компакт-диска отримати при покупці пристрою або доступна для скачування Викл hp.com
Old 22 грудня 2007, 07:23
Нові члени групи

Ви дійсно `Людина`!

Все працює 100%, велике спасибі за вашу допомогу.

Мають велике Xmas.

Ян.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Проблеми підключення ПК до телевізора за допомогою HDMI Сагір Графічні карти & Монітори 1 10 червня 2009 04:58
Підключення бездротового принтера в спеціальній? rashedhow Мережа, Модеми & VoIP 0 8 червня 2009 04:44
HP OfficeJet G55 я закінчуються чорнило? Ballnplaya Digital Imaging & Принтери 1 27 травня 2009 09:12
У мене виникли проблеми підключення до комп'ютера My TV sterbik Графічні карти & Монітори 12 1 лютого 2008 15:36
Помилка з'єднання з маршрутизатором menkel77 Мережа, Модеми & VoIP 15 28 червня 2007 05:36
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.