![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здрасти, Имам един много особен проблем с моя LaserJet 1018. Когато се опитате да печатате от Vista, на първата страница винаги излизат с тъмни ивици, разположени от дясната страна на хартията. Тези ленти са винаги изравнени с текстовете, които се появяват на хартията. Още по-странно, тези ивици се появяват само на първата страница, само не и на останалата част от документа. Аз също се опита да отпечатате две копия на първа страница и аз имаме ивици на двата документа. Тогава се опита да отпечатате един и същ документ за XP и имам никакъв проблем. Някой да знае какво се случва? Благодарности. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Звучи като шофьор въпрос.
| |||
| |||
| Просто похарчени час чатите с човек от HP и всичко, което бе в състояние да направите, е да ми кажете за да преинсталирате драйвера ми ... И това не е работа. Всяка друга идея? |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| HP LaserJet 2100 липсва "Огледало" опция, всички решения? | agtjev | Digital Imaging & Принтери | 0 | 20 Юни, 2009 02:45 |
| Принтер HP LaserJet 6L, свързани чрез jetadmin до Windows 2000 Server | woodworks | Digital Imaging & Принтери | 0 | 2-ро Юни 2009 11:23 |
| Hp LaserJet 2605dn Magenta тонер проблем | jmleugenio | Digital Imaging & Принтери | 0 | 29 май 2009 г. 21:03 |
| Проблем с Vista | hitman0042 | Windows операционни системи | 3 | 20 януари 2009 год. 15:01 |
| Hp LaserJet 3500n цветен | robina80 | Digital Imaging & Принтери | 4 | 13 Март 2008 11:47 |
| Нишка Инструменти | |
| |