![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γεια σου, Έχω ένα πολύ περίεργο πρόβλημα με τα δικά μου Laserjet 1018. Όταν προσπαθείτε να εκτυπώσετε από Vista, η πρώτη σελίδα πάντα βγαίνουν με σκούρο ρίγες που βρίσκεται στη δεξιά πλευρά του χαρτιού. Οι ρίγες είναι πάντα ευθυγραμμιστούν με τα κείμενα που εμφανίζονται στο χαρτί. Ακόμη πιο περίεργο, αυτές οι λωρίδες να εμφανίζεται μόνο στην πρώτη σελίδα μόνο, δεν σχετικά με το υπόλοιπο κείμενο. Επίσης, προσπάθησε να εκτυπώσετε δύο αντίγραφα της πρώτης σελίδας και πήρα την λωρίδες και στα δύο έγγραφα. Στη συνέχεια, προσπαθήσαμε να εκτυπώσετε το ίδιο έγγραφο σε XP και δεν έχεις πρόβλημα. Γνωρίζει κανείς τι συμβαίνει; Ευχαριστώ. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ακούγεται σαν οδηγό το θέμα.
| |||
| |||
| Μόλις μία ώρα αναλωμένου συζητάτε με κάποιον από την HP και όλα ήταν σε θέση να κάνουμε είναι να μου πεις την επανεγκατάσταση του οδηγού μου ... Και αυτό δεν λειτούργησε. Οποιαδήποτε άλλη ιδέα; |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| HP LaserJet 2100 στερείται "Mirror" η επιλογή, κάθε λύσεις; | agtjev | Digital Imaging & Printers | 0 | 20 Ιουν 2009 02:45 |
| HP LaserJet 6L εκτυπωτής συνδέεται μέσω jetadmin σε έναν υπολογιστή με Windows 2000 Server | woodworks | Digital Imaging & Printers | 0 | 2η Ιουν 2009 11:23 |
| HP LaserJet 2605dn πορφυρό μελάνι θέμα | jmleugenio | Digital Imaging & Printers | 0 | 29 Μαΐου 2009 21:03 |
| Πρόβλημα με Vista | hitman0042 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 3 | 20 Ιαν 2009 15:01 |
| HP Color LaserJet 3500n | robina80 | Digital Imaging & Printers | 4 | 13 Μαρ 2008 11:47 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |