![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia, Van egy nagyon sajátos probléma én Laserjet 1018. Amikor megpróbálja kinyomtatni a kilátás, az első oldal mindig jön ki a sötét csíkok találhatók a jobb oldalon a papírt. Ezek a csíkok mindig össze kell hangolni, hogy a szövegek jelennek meg a papíron. Még inkább jellemző, ezek a csíkok csak akkor jelenik meg, az első oldalon, csak nem az a dokumentum többi. Én is megpróbáltam kinyomtatni két példányban az első oldalon, és megvan a csíkok a két dokumentumot. Aztán próbáltam kinyomtatni a dokumentumot, azonos XP és nincs probléma. Valaki tudja, mi történik? Köszönöm. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Úgy hangzik, mint egy járművezető kérdés.
| |||
| |||
| Én csak egy órát töltött csevegett egy pasi a HP-től és az ő tudta, hogy az, hogy mondja meg nekem, hogy én újratelepítéséhez driver ... És ez egyáltalán nem működik. Minden más ötlet? |