![]() |
|
| |||
| |||
| הי, יש לי מאוד מוזר הבעיה שלי עם לייזר 1018. כאשר אני מנסה להדפיס מתוך Vista, הדף הראשון תמיד יוצא כהה עם פסים הממוקם בצד ימין של נייר. פסים אלה הם תמיד aligned עם טקסטים שמופיעים על נייר. אפילו יותר מוזר, פסים אלה מופיעות רק בדף הראשון בלבד, ולא על שאר המסמך. גם אני ניסיתי להדפיס שני עותקים של הדף הראשון ויש לי את שניהם על מסמך פסים. אז ניסיתי להדפיס את אותו מסמך ב XP ו יש בעיה לא. מישהו יודע מה קורה? תודה. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| נשמע כמו בעיה הנהג.
| |||
| |||
| רק אני ביליתי כשעה שוחח עם בחור מאת HP ואת כל מה שהוא היה יכול לעשות זה להגיד לי להתקין מחדש את מנהל ההתקן ... וזה לא עובד. יש לך רעיון אחר? |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| HP לייזר 2100 חסר "מראה" אפשרות, כל הפתרונות? | agtjev | Digital Imaging & מדפסות | 0 | 20 יוני 2009 02:45 |
| מדפסת לייזר HP 6L מחובר דרך jetadmin ל-Windows Server 2000 | woodworks | Digital Imaging & מדפסות | 0 | 2nd יוני 2009 11:23 |
| Hp לייזר 2605dn מגנטה בטונר בעיה | jmleugenio | Digital Imaging & מדפסות | 0 | 29 מאי 2009 21:03 |
| בעיה עם ויסטה | hitman0042 | מערכות ההפעלה Windows | 3 | 20 ינואר 2009 15:01 |
| Hp צבע לייזר 3500n | robina80 | Digital Imaging & מדפסות | 4 | 13 מרץ 2008 11:47 |
| שרשרת כלים | |
| |