![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Salut, Am o problemă cu foarte ciudat mi Laserjet 1018. Când am să încercaţi să imprimaţi de la Vista, prima pagină mereu ieşi cu dungi întuneric situat pe partea dreapta a hârtiei. Aceste benzi sunt întotdeauna aliniate cu textele care apar pe hârtie. Chiar şi mai specifice, aceste benzi apărea doar pe prima pagină numai, nu pe restul documentului. Am încercat de asemenea, pentru a imprima două exemplare dintr-o prima pagină şi am primit în dungi pe ambele document. Am încercat apoi să se imprime în acelaşi document cu privire la XP şi am nici o problema. Oricine ştie ce se întâmplă? Mulţumesc. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pare a fi un şofer problemă.
| |||
| |||
| Tocmai am petrecut o oră pe chat cu un tip de la HP şi tot el a fost capabil sa faci este sa-mi spui să reinstalaţi driver-mea ... Şi aceasta nu funcţionează. Orice altă idee? |