![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nazdar, Mám veľmi podivný problém s mojím LaserJet 1018. Pri pokuse o tlač z priehľad, prvej stránke vždy vyjsť s tmavými pruhmi, na pravej strane papiera. Tieto pruhy sú vždy zosúladené s texty, ktoré sa objavia na papieri. Ešte viac prapodivné tieto pruhy objaví len na prvej stránke, len nie na zvyšok dokumentu. Tiež som sa snažil vytlačiť v dvoch kópiách na prvej stránke a mám tie pruhy na oboch dokumente. I potom sa snažil tlač rovnakého dokumentu na XP a nemám problém. Má niekto vie, čo sa deje? Vďaka. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Znie to ako vodič problém.
| |||
| |||
| Práve som strávil hodinu chatovanie s chlapcom z HP a všetko bol schopný urobiť, je mi to preinštalovať môj vodič ... A to nefunguje. Akýkoľvek iný nápad? |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| HP LaserJet 2100 chýba "Mirror" varianta, žiadne riešenie? | agtjev | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 0 | 20. jún 2009 02:45 |
| Tlačiareň HP LaserJet 6l pripojený cez JetAdmin na Windows 2000 Server | woodworks | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 0 | 2. júna 2009 11:23 |
| HP LaserJet 2605dn magenta toner tému | jmleugenio | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 0 | 29. máj 2009 21:03 |
| Problem s Windows Vista | hitman0042 | Operačné systémy Windows | 3 | 20. januára 2009 15:01 |
| HP Color LaserJet 3500n | robina80 | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 4 | 13. marca 2008 11:47 |
| Thread Tools | |
| |