![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Здраво, Имам врло осебујан проблем са мојим ЛасерЈет 1018. Када се покушам исписати из видик, на првој страници увек изаћи са тамне пруге налази се на десној страни папира. Те пруге су увек усклађени са текстовима који се појављују на папиру. Чак и више особитој, ове пруге се појавити само на првој страници само, а не на остатак документа. Такође сам покушао одштампате две копије прве странице, а добио сам на пругице на оба документа. Ја покушава за штампу исти документ на КСП и добио без проблема. Било ко зна шта се дешава? Хвала. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Звучи као возач проблем.
| |||
| |||
| Управо сам провео сат разговарате са дечко из ХП и све што је могао да учини је да ми рећи да бисте поново инсталирали управљачки програм моја ... И то није посао. Било која друга идеја? |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| ХП ЛасерЈет 2100 недостатке "Огледало" опцију, све решења? | агтјев | Дигитал Имагинг & Штампачи | 0 | 20. јуна 2009 02:45 |
| ХП ЛасерЈет 6Л принтер спојен преко јетадмин на Уиндоус 2000 Сервер | уоодуоркс | Дигитал Имагинг & Штампачи | 0 | 2. јуна 2009 11:23 |
| ХП ЛасерЈет 2605дн тема тонер магента | јмлеугенио | Дигитал Имагинг & Штампачи | 0 | 29 мај 2009 21:03 |
| Проблем са Видик | хитман0042 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 3 | 20 јануар 2009 15:01 |
| ХП цолор ЛасерЈет 3500н | робина80 | Дигитал Имагинг & Штампачи | 4 | 13 март 2008 11:47 |
| Тхреад Тоолс | |
| |