![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте всички Може ли някой да ми помогне да си взема Sony DSC-W70 Cyber сачми фотоапарат свързан с моя компютър? Наскоро имаше hardrive почистени и моята камера и принтер файлове & дискове бяха изтрити. Аз се опитах да инсталирате използвате диска supllied с камера, но все още не радост. Аз не съм получава никакви съобщения, за да кажа нещо липсва. Принтерът работи добре, но драйверите за него се изисква повторно свързване (благодарение Dice). Моят компютър е IBM с Windows XP пакет. Благодаря предварително. Ian. |
|
| |||
| |||
| Просто получи карта читател, Можете да използвате картата с памет PSP теб ти телефон на картата с памет теб digi CAM карта и aload на другите.
__________________ <Всички изображения трябва да бъде не по-големи, отколкото 350x75px. > |
|
| |||
| |||
| Ако вашата камера свързва чрез USB може да се даде възможност на автоматичен скенер и камера съветника, за да ви снимки на разстояние. Ето как можете да го включите. http://www.tips4pc.com/Articles/Digi..._scanner_a.htm Това е включен в Windows XP. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Вместо да използвате предоставения диска, изтегли драйвери от Интернет. Аз също имат cybershot фотоапарат, и да намерят на USB кабела да бъде много труден - нестабилна връзка с моята камера, а също и не работи с няколко други USB устройства ...
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Какво точно се случва, когато стартирате инсталирате диска, не инсталирате пълна?
| |||
| |||
| Всички сортирани Дейв, е необходимо да инсталирате драйверите. Благодарности. |
|
| |||
| |||
| Дейв / Mitz, Продължителността на програмата е инсталирана чрез инсталационния диск на камерата, но не е призната в моя компютър, ако кликнете два пъти на "безопасно премахване на хардуер" икона на дъното правото на инструмента бар тогава само USB порт се използва, е за моя принтер. Имам проверяват дали водачите са били обновени през Device Manager и не съществува "?" Обновяване знак. Когато включа камерата и да се опита да се свърже чрез USB contiually тя се опитва да направи връзка. Трябва също да следват Mitz предложения по тази тема, но няма камера иконата в моя компютър. Много благодаря още веднъж. Ian. |
|
| |||
| |||
| ** Аз ще се опитам да се свържете фотоапарата към друг компютър, за да видим дали той е вашата USB това е проблем. ** Също деинсталиране на камерата и драйверите, а след това се уверете, че имате инсталирана дънната платка шофьори и т.н., то инсталирането на камерата отново. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Били ли сте опитали различен USB порт?
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Sony VAIO VGN-AR51J Bluetooth Проблеми | pokeyboy110 | Лаптопи, Mobiles & текст | 3 | 7-ми октомври 2009 22:16 |
| Проблеми при свързването с някои сайтове ... Помощ | Egon09 | Браузъри Уеб & FTP клиенти | 1 | 26 май 2009 г. 15:59 |
| Свързване на фотоапарат | lunesdale | Digital Imaging & Принтери | 7 | 10 Март 2008 06:41 |
| Камера признаване проблеми | Batmancaver | Digital Imaging & Принтери | 2 | 28 Дек 2007 13:47 |
| Свързване на CCTV камера за PC | theoldman | Digital Imaging & Принтери | 2 | 22 Юни 2007 15:43 |
| Нишка Инструменти | |
| |