![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Zdravím všechny Může mi někdo pomoci mé Sony DSC-W70 kybernetické výstřel fotoaparát připojen k počítači? Nedávno jsem měl hardrive čistit a můj fotoaparát a tiskárnu soubory a disky byly smazány. Jsem se pokusil nainstalovat pomocí disku supllied s kamerou, ale stále nemá radost. I `m nedostávají žádné zprávy říct něco chybí. Tiskárna pracuje dobře, i když ovladače je požadováno opětovné připojení (díky kostky). Mé PC je IBM s Windows XP balíčku. Thanks in advance. Ian. |
|
| |||
| |||
| Stačí si čtečku karet, můžete použít paměťovou kartu psp ya ya telefonu paměťovou kartu ya digi kameru karty a aload ostatních.
__________________ <Všechny obrázky nesmí být větší než 350x75px. > |
|
| |||
| |||
| Pokud váš fotoaparát připojuje přes USB můžete aktivovat automatické skeneru a fotoaparátu průvodce dostat vaše fotografie off. Zde je návod, jak ji aktivovat. http://www.tips4pc.com/Articles/Digi..._scanner_a.htm To je součástí systému Windows XP. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Namísto pomocí dodaného disku stáhnout ovladače z webu. Také jsem se cybershot fotoaparát, a najít USB kabel je velmi riskantní - nestabilní připojení s fotoaparátu, a také nepracuje s několika dalšími USB ...
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Co přesně se děje při spuštění instalačního disku se nainstaluje kompletní?
| |||
| |||
| Všechny setříděno Dave, ovladače nutné instalovat. Díky. |
|
| |||
| |||
| Dave / Mitz, Program je instalován pomocí instalačního disku, ale kamera nebyla uznána na mém PC, když jsem dvojitým kliknutím na "Bezpečně odebrat hardware" ikona na pravé dolní části panelu nástrojů, pak pouze USB port je používán pro svou tiskárnu. Musím zkontrolovat, pokud byly aktualizovány ovladače přes správce zařízení a neexistuje žádná "?` Update podepsat. Když jsem se obrátil na kameru a zkuste se připojit přes USB contiually, že se pokusí vytvořit připojení. Také jsem následovala Mitz návrh v této vlákno, ale neexistuje žádný fotoaparát ikonu v mém počítači. Děkuji ještě jednou. Ian. |
|
| |||
| |||
| ** Bych zkusit a připojit fotoaparát k jinému počítači a zjistit, jestli je vaše usb, že je problém. ** Také odinstalovali fotoaparát a ovladače, pak ujistěte se, že jste si nainstalovali vaše základní deska řidiče atd., potom nainstalovat kameru znovu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zkoušeli jste jiný USB port?
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Sony Vaio VGN-AR51J Bluetooth Problémy | pokeyboy110 | Notebooky, Mobily a PDA | 3 | 7.října 2009 22:16 |
| Problémy s připojením na některé webové stránky ... pomozte | Egon09 | Webových prohlížečů & FTP Klienti | 1 | 26. května 2009 15:59 |
| Připojení fotoaparátu | lunesdale | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 7 | 10. března 2008 06:41 |
| Fotoaparát uznání problémů | Batmancaver | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 2 | 28. prosince 2007 13:47 |
| Připojení CCTV kamery do PC | theoldman | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 2 | 22. června 2007 15:43 |
| Thread Nástroje | |
| |