![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi All Može bilo tko pomoć mene dobiti moj Sony DSC-W70 cyber shot fotoaparat spojen na moj PC? Nedavno sam imao hardrive očistio i moj fotoaparat i pisač datoteke i diskovi su izbrisane. Pokušao sam instalirati pomoću diska supllied s kamere, ali još uvijek nema radosti. I `m ne uzimajući bilo kakvih poruka za reći nešto nedostaje. Printer utvrde prekid, iako su za to potrebni vozači ponovno povezivanje (hvala dice). Moj PC je IBM paketu sa Windows XP. Hvala unaprijed. Ian. |
|
| |||
| |||
| Pravedan dobiti čitač kartica, možete koristiti ya PSP memorijskoj kartici telefona na memorijsku karticu ya ya Digi cam kartice i aload drugih.
__________________ «Svaka slika mora biti veća od 350x75px. > |
|
| |||
| |||
| Ako je Vaš fotoaparat povezuje preko usb možete omogućiti automatsko skenera i kamera Čarobnjak da biste dobili vaše fotografije off. Evo kako možete omogućiti. http://www.tips4pc.com/Articles/Digi..._scanner_a.htm To je uključen sa sustavom Windows XP. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Umjesto da koristite isporučeni disk, skinuti drivere s interneta. JA isto tako imati cybershot kamere, i nađite USB kabel koji će se vrlo dodgy - nestabilne veze sa mojim fotoaparatom, a također ne radi s nekoliko drugih USB uređaja ...
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Što se događa upravo kada pokrenete install disc, čini kompletnu instalaciju?
| |||
| |||
| Svi sortirane Dave, potrebni driveri instaliraju. Hvala. |
|
| |||
| |||
| Dave / Mitz, Program je instaliran preko instalacijski disk, ali kamera nije bila priznata na moj pc, ako ne dvokrevetna kliknite 'sigurno maknuti hardver' ikona na dnu pravo na alatnoj traci onda samo USB port koji se koristi za moj pisač. Imam ček ako vozači su ažurirani putem upravitelja uređaja i ne postoji '? `Update znak. Kada sam na uključivanje kamere i pokušajte se povezati preko USB contiually to pokušava napraviti vezu. Također sam slijedio Mitz prijedlog u tom slijedu, ali nema fotoaparat ikona u mojem računalu. Mnogobrojan hvala jos jednom. Ian. |
|
| |||
| |||
| ** Bih probati i spojite kameru na drugom računalu da vidim ako je usb koji je vaš problem. ** Također deinstalirati kamere i vozača, a zatim provjerite imate li instaliran vaše matične ploče vozača i sl., a zatim ponovo instalirajte kameru. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jeste li pokušao drugu USB port?
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Sony Vaio VGN-AR51J Bluetooth problemi | pokeyboy110 | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 3 | 7. listopada 2009 22:16 |
| Problemi se spaja na neke web stranice ... help | Egon09 | Web Browsers & FTP Klijenti | 1 | 26. svibanj 2009 15:59 |
| Spajanje kamere | lunesdale | Digital Imaging & Pisači | 7 | 10. ožujak 2008 06:41 |
| Fotoaparat prepoznavanje problema | Batmancaver | Digital Imaging & Pisači | 2 | 28. prosinac 2007 13:47 |
| Connecting CCTV kamere na PC | theoldman | Digital Imaging & Pisači | 2 | 22. lipnja 2007 15:43 |
| Thread Tools | |
| |