![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hi All Tud akárki segítsen nekem kap az én Sony DSC-W70 Cyber shot fényképezőgép csatlakoztatva a PC? Nemrég volt a hardrive tisztítani, és a kamera és a nyomtató meghajtó fájlok és törölték. Megpróbáltam telepíteni a lemezen supllied a kamera, de még mindig nincs öröm. I `m nem kapok semmilyen üzenetet, hogy mondjuk valami hiányzik. Nyomtatható működik jól, ha a vezetők is szükséges újra kapcsoló (köszönet Dice). My IBM PC Windows XP csomag. Köszönöm előre. Ian. |
|
| |||
| |||
| Csak egy kártyaolvasó, használatod ya psp memóriakártya ya telefon memóriakártya ya digi cam-kártya és aload mások.
__________________ <Bármely kép nem lehet nagyobb, mint 350x75px. > |
|
| |||
| |||
| Ha a fényképezőgép segítségével csatlakozik usb segítségével lehetővé teszi az automatikus scanner és kamera varázslót, hogy a fényképek off. Itt van, hogyan teszi. http://www.tips4pc.com/Articles/Digi..._scanner_a.htm Ez a Windows XP. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ahelyett, hogy használja az eredeti lemezt, letölthető a járművezetők a weben. Én is cybershot kamerát, és megkeresi az USB-kábelt is nagyon agyafúrt - instabil kapcsolatban én kamera, és nem működik együtt számos más USB-eszközök ...
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mi történik pontosan mikor futtatod az install lemezen, nem telepíti teljes?
| |||
| |||
| Minden sorrendje Dave szükséges illesztőprogramok telepítését. Köszönöm. |
|
| |||
| |||
| Dave / Mitz, A program telepítése a telepítő CD segítségével, de a kamera még nem ismerik az én pc, ha dupla kattintással a "Hardver biztonságos eltávolítása" ikonra a jobb alsó az eszköztár akkor az csak USB port használ a saját nyomtató. Van ellenőrizni, ha a vezetők nem frissített keresztül Eszközkezelőt, és nincs "?" Frissítés jele. Amikor viszont a kamerát, és próbálja meg csatlakoztatni USB-n keresztül ez contiually megpróbál kapcsolatot. Azt is követte Mitz javaslat ebben a téma, de nincs kamera ikon a számítógépet. Köszönet újra. Ian. |
|
| |||
| |||
| ** Azt próbálja meg, és csatlakoztassa a kamerát egy másik számítógéphez, hogy lássa, az USB, hogy a problémát. ** Is távolítsa el a kamerát és a járművezetők, majd győződjön meg arról, hogy telepítette a sofőrök stb alaplap, majd telepítse újra a kamera. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Megpróbáltad már egy másik USB port?
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Sony Vaio VGN-AR51J Bluetooth gondok | pokeyboy110 | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 3 | Október 7, 2009 22:16 |
| Problémák csatlakozó egyes honlapok segíteni ... | Egon09 | Web böngésző és FTP Clients | 1 | 26. május 2009 15:59 |
| Connecting kamera | lunesdale | Digital Imaging & Nyomtatók | 7 | 10. március 2008 06:41 |
| Kamera elismerés problémák | Batmancaver | Digital Imaging & Nyomtatók | 2 | 28. december 2007 13:47 |
| CCTV kamera csatlakoztatása a számítógéphez | theoldman | Digital Imaging & Nyomtatók | 2 | 22. június 2007 15:43 |
| Téma eszközök | |
| |