![]() |
|
| |||
| |||
| היי הכל מישהו יכול לעזור לי להשיג את Sony DSC-W70 מצלמת Cyber ירו מחובר למחשב שלי? לאחרונה היה hardrive לנקות את המצלמה שלי ואת קבצי מדפסת & הכוננים היו נמחקים. ניסיתי להתקין את הדיסק באמצעות supllied עם המצלמה אבל עדיין לא שמחה. אני לא מקבל את כל הודעות להגיד משהו חסר. מדפסת עובד בסדר גמור, אבל את מנהלי ההתקנים הדרושים עבור אותו מחדש חיבור (Thanks קוביות). המחשב שלי הוא של IBM עם Windows XP החבילה. תודה מראש. איאן. |
|
| |||
| |||
| רק לקבל כרטיס הקורא, אתה יכול להשתמש ב PSP לך כרטיס זיכרון לך כרטיס זיכרון הטלפון אותך digi פקה וכרטיס aload של אחרים.
__________________ <כל התמונות חייבות להיות לא גדול יותר 350x75px. > |
|
| |||
| |||
| אם המצלמה שלך מתחבר דרך USB אתה יכול להפעיל את הסורק אוטומטי ואת המצלמה האשף כדי לקבל את התמונות שלך כבוי. להלן הנחיות כיצד להפעיל אותו. http://www.tips4pc.com/Articles/Digi..._scanner_a.htm זה כלול ב-Windows XP. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| במקום להשתמש בדיסק שסופק, הנהגים להוריד מהאינטרנט. יש לי גם את המצלמה cybershot ולמצוא את כבל USB כדי להיות מאוד מסוכן - חיבור לא יציב עם המצלמה שלי, וגם לא עובד עם מספר התקני USB אחרים ...
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| מה בדיוק קורה כאשר אתה מפעיל את ההתקנה של הדיסק, האם להתקין להשלים?
| |||
| |||
| כל מיון דייב, התקנת מנהלי ההתקנים הנדרשים. תודה. |
|
| |||
| |||
| דייב / Mitz, התוכנית כוללת מותקן באמצעות דיסק ההתקנה של המצלמה אבל לא הכירו על המחשב שלי, אם אני לחץ פעמיים על הסר חומרה באופן בטוח `` סמל על הימנית התחתונה של סרגל הכלים אז רק יציאת USB הוא בשימוש עבור המדפסת שלי. בדקו אם יש לי את מנהלי ההתקנים עודכנו דרך מנהל ההתקנים ואין `?` עדכון לחתום. כשאני להפעיל את המצלמה על ונסה להתחבר באמצעות USB contiually זה מנסה ליצור קשר. יש לי גם Mitz בעקבות הצעה זו פתיל אך אין מצלמה הסמל המחשב שלי. הרבה תודה שוב. איאן. |
|
| |||
| |||
| ** אני מעוניין לנסות לחבר את המצלמה למחשב אחר כדי לראות אם היא USB שלך כי הוא הבעיה. ** גם להסיר את המצלמה ומנהלי התקנים, ולאחר מכן לוודא שהתקנת את מנהלי ההתקן של לוח האם וכו ', ולאחר מכן להתקין שוב את המצלמה. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| האם ניסית אחר יציאת USB?