![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi All Can anyone help me get my Sony DSC-W70 cyber shot kamera prijungta prie kompiuterio? Aš neseniai hardrive išvalyti ir fotoaparatą ir spausdintuvo failus ir diskai buvo ištrintas. Aš bandė įdiegti naudodami disko supllied su kamera, bet dar ne džiaugsmas. I `m negaunate jokių pranešimų pasakyti kažko trūksta. Spausdintuvas veikia puikiai, tačiau vairuotojams ji reikalauja iš naujo prisijungti (ačiū kauliukai). Mano PC su Windows XP paketą IBM. Thanks in advance. Ian. |
|
| |||
| |||
| Just get Card Reader, Jūs galite naudoti ya PSP atminties kortelės ya telefono atminties kortelė ya digi cam kortelės ir aload kitų.
__________________ <Visi vaizdai turi būti ne didesnė nei 350x75px. > |
|
| |||
| |||
| Jeigu jūsų kamera jungiasi per USB galima įjungti automatinį skaitytuvą ir kamerą vedlį, kad jūsų nuotraukos išjungti. Štai kaip jį įtraukti. http://www.tips4pc.com/Articles/Digi..._scanner_a.htm Tai yra įtraukta į "Windows XP". |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nenaudojant tiekiamas disko, atsisiųsti tvarkykles iš interneto. Aš taip pat turiu Cybershot kamera, ir rasti USB kabelis yra labai Dodgy - nestabilus ryšys su fotoaparatu, taip pat neveikia ir keletas kitų USB įrenginių ...
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kas vyksta tiksliai Paleidus diegimo disko, įdiegti nėra baigta?
| |||
| |||
| Visi surūšiuoti Dave tvarkykles reikia įdiegti. Ačiū. |
|
| |||
| |||
| Dave / Mitz, Programa yra įdiegta per diegimo disko, bet kamera nėra pripažįstama apie mano PC, jei aš du kartus spustelėkite "saugiai Remove Hardware" piktogramą apačioje dešinėje įrankių juostoje, tada tik USB prievadą, yra naudojama mano spausdintuvas. Pavarčiau, jei vairuotojai buvo atnaujintos per "Device Manager ir nėra"? "Atnaujinimas ženklas. Kai aš įjungti fotoaparatą ir pabandykite prisijungti per USB ji contiually bando padaryti ryšį. Aš taip pat po Mitz pasiūlymas šioje temoje, tačiau nėra kameros piktogramą Mano kompiuteris. Ačiū dar kartą. Ian. |
|
| |||
| |||
| ** Norėčiau pabandyti prijungti kamerą prie kito kompiuterio ir pažiūrėti ar jis yra USB, kad yra problema. ** Pat pašalinti kameros ir tvarkykles, tada įsitikinkite, kad įdiegėte jūsų plokštės tvarkyklės ir tt, tada įdiekite fotoaparato kartą. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ar bandėte kito USB?
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| SONY VAIO VGN-AR51J Bluetooth problemos | pokeyboy110 | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 3 | 7 spalis 2009 22:16 |
| Nepavyksta prisijungti prie kai kurių svetainių ... Help | Egon09 | Naršyklėms & FTP Klientai | 1 | Gegužė 26, 2009 15:59 |
| Jungiamieji kameros | lunesdale | Digital Imaging & Printers | 7 | Kovas 10, 2008 06:41 |
| Fotoaparatas pripažinimo problemos | Batmancaver | Digital Imaging & Printers | 2 | 28 gruodis 2007 13:47 |
| Jungiamieji CCTV kameros į PC | theoldman | Digital Imaging & Printers | 2 | Birželis 22, 2007 15:43 |
| Temos įrankiai | |
| |