![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hi All Czy ktoś może mi pomóc dostać mój Sony DSC-W70 Cyber shot aparat podłączony do komputera PC? Niedawno miał hardrive czyszczone i mojego aparatu plików i drukarek i dysków zostały usunięte. Mam próbował zainstalować przy użyciu dysku supllied z kamery, ale nadal nie ma radości. I `m Nie dostaję żadnych wiadomości, aby powiedzieć coś brakuje. Drukarka działa dobrze, choć sterowniki to wymagane ponowne podłączenie (dzięki Dice). Mój komputer to IBM z systemem Windows XP z pakietem. Thanks in advance. Ian. |
|
| |||
| |||
| Wystarczy dostać czytnik kart, można używać karty pamięci PSP ya ya ya karty pamięci telefonu digi cam karty aload i innych.
__________________ <Wszystkie zdjęcia muszą być nie większe niż 350x75px. > |
|
| |||
| |||
| Jeśli aparat łączy się przez USB możesz włączyć automatyczne kreatora skanera i aparatu fotograficznego, aby uzyskać zdjęcia off. Oto jak ją włączyć. http://www.tips4pc.com/Articles/Digi..._scanner_a.htm To jest dołączony do systemu Windows XP. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zamiast używać dostarczonego dysku, sterowniki do pobrania z sieci. I również mają Cybershot kamery i znaleźć kabel USB jest bardzo sprytny - niestabilne połączenie z mojego aparatu, a także nie działa w kilku innych urządzeń USB ...
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Co dokładnie się dzieje podczas uruchamiania instalacji dysku, czy zainstalować kompletny?
| |||
| |||
| Wszystkie posortowane Dave, konieczne zainstalowanie sterowników. Dzięki. |
|
| |||
| |||
| Dave / Mitz, Program posiada zainstalowany za pomocą dysku instalacyjnego, ale kamery nie zostało uznane na moim komputerze, jeśli dwukrotnie kliknąć "Bezpieczne usuwanie sprzętu" ikonę w prawym dolnym rogu pasku to tylko port USB używany jest dla mojej drukarki. Mam sprawdzone czy sterowniki zostały zaktualizowane za pomocą menedżera urządzeń i nie ma "?` Update znak. Kiedy włączyć aparat i spróbować połączyć przez USB to contiually próbuje nawiązać połączenie. Mam również po Mitz sugestie w tym wątku, ale nie ma kamery ikony Mój komputer. Dziękujemy raz jeszcze. Ian. |
|
| |||
| |||
| ** Chciałbym spróbować podłączyć aparat do innego komputera, aby sprawdzić, czy to jest twój USB, że jest problem. ** Również odinstalować kamery i sterowniki, a następnie upewnij się, że masz zainstalowane sterowniki płyty głównej itp, a następnie ponownie zainstalować kamery. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Czy próbowali innego portu USB?
|
| Zakładki |