![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Max Toate Poate cineva să mă ajute să-mi iau Sony DSC-W70 Cyber shot aparat de fotografiat conectat la PC-ul meu? Am avut recent de curăţat şi hardrive meu aparat foto şi imprimantă fişierele & drive-au fost şterse. Am încercat să instalaţi utilizând discul supllied cu aparatul de fotografiat, dar încă nu au nici o bucurie. I `m nu primeşti nici un mesaj de a spune ceva lipseşte. Printer lucrează bine, dar driver-ele necesare pentru aceasta sunt conectaţi (datorită DICE). PC-ul meu este un IBM cu Windows XP pachet. Mulţumesc în avans. Ian. |
|
| |||
| |||
| Du-un cititor de card, puteţi folosi mai PSP card de memorie tine de telefon pe cartela de memorie tine Digi cam carte aload şi a altora.
__________________ <Orice imagini nu trebuie să fie mai mare decât 350x75px. > |
|
| |||
| |||
| Dacă aparatul de fotografiat se conectează prin USB vă puteţi permite automat de scanare şi aparat de fotografiat expertului pentru a obţine fotografii off. Iată cum să îl activaţi. http://www.tips4pc.com/Articles/Digi..._scanner_a.htm Acest lucru este inclus în Windows XP. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| În loc să utilizaţi furnizate de disc, a descărca driverele de pe Web. Am de asemenea, de un aparat foto Cybershot, şi să găsiţi cablul USB pentru a fi foarte dodgy - instabilă legătură cu camera mea, şi, de asemenea, nu se lucra cu mai multe alte dispozitive USB ...
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ce se întâmplă exact când rulaţi procesul de instalare de disc, nu instala complet?
| |||
| |||
| Toate sunt sortate Dave, necesară instalarea de drivere. Mulţumesc. |
|
| |||
| |||
| Dave / Mitz, Programul are instalat pe disc de instalare, dar aparatul nu a fost recunoscută de pe PC-ul meu, daca as dublu clic pe "în condiţii de siguranţă elimina hardware" icoana de pe dreapta jos din bara de instrumente, atunci singurul port USB pentru a fi utilizat este meu imprimantă. Am verificat dacă şoferii au fost actualizate prin Device Manager şi nu există nici un "?" Actualizare semn. Când l-am transforma pe aparatul de fotografiat şi încercaţi să vă conectaţi prin USB este contiually încearcă să facă o legătură. Am urmat de asemenea, Mitz sugestie din acest fir, dar nu există nici un aparat de fotografiat pictograma în calculatorul meu. Multe mulţumiri, încă o dată. Ian. |
|
| |||
| |||
| ** I-ar încerca să se conecteze la aparatul foto pe un alt computer pentru a vedea dacă acesta este USB, care este problema. ** De asemenea, aparatul de fotografiat şi dezinstalaţi driver-ele, apoi asiguraţi-vă că aţi instalat driver-ele dvs. de placa de bază, etc, apoi instalaţi aparatul de fotografiat din nou. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aţi încercat un alt port USB?
|
| Marcaje |