![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Zdravím všechny Môže mi niekto pomôcť mojej Sony DSC-W70 kybernetické výstřel fotoaparát pripojený k počítaču? Nedávno som mal hardrive čistiť a môj fotoaparát a tlačiareň súbory a disky boli zmazané. Som sa pokúsil nainštalovať pomocou disku supllied s kamerou, ale stále nemá radosť. I `m nedostávajú žiadne správy povedať niečo chýba. Tlačiareň pracuje dobre, aj keď ovládača sa požaduje opätovné pripojenie (vďaka kocky). Moje PC je IBM s Windows XP balíka. Thanks in advance. Ian. |
|
| |||
| |||
| Stačí si čítačku kariet, môžete použiť pamäťovú kartu psp ya ya telefónu pamäťovú kartu ya digi kameru karty a aload ostatných.
__________________ <Všetky obrázky nesmie byť väčší ako 350x75px. > |
|
| |||
| |||
| Ak váš fotoaparát pripojený cez USB môžete aktivovať automatické skenera a fotoaparátu sprievodca dostať vaše fotografie off. Tu je návod, ako ju aktivovať. http://www.tips4pc.com/Articles/Digi..._scanner_a.htm To je súčasťou systému Windows XP. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Namiesto pomocou dodávaného disku stiahnuť ovládače z webu. Tiež som sa Cybershot fotoaparát, a nájsť USB kábel je veľmi riskantné - nestabilné pripojenie s fotoaparátu, a tiež nepracuje s niekoľkými ďalšími USB ...
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Čo presne sa deje pri spustení inštalačného disku sa nainštaluje kompletnú?
| |||
| |||
| Všetky Zoradené Dave, ovladače nutné inštalovať. Vďaka. |
|
| |||
| |||
| Dave / Mitz, Program je nainštalovaný pomocou inštalačného disku, ale kamera nebola uznaná na mojom PC, keď som dvojitým kliknutím na "Bezpečne odobrať hardware" ikona na pravej dolnej časti panela nástrojov, potom iba USB port je používaný pre svoju tlačiareň. Musím skontrolovať, ak boli aktualizované ovládače cez správcu zariadenia a neexistuje žiadna "?` Update podpísať. Keď som sa obrátil na kameru a skúste sa pripojiť cez USB contiually, že sa pokúsi vytvoriť pripojenie. Tiež som nasledovala Mitz návrh v tejto vlákno, ale neexistuje žiadny fotoaparát ikonu v mojom počítači. Ďakujem ešte raz. Ian. |
|
| |||
| |||
| ** Bych skúsiť a pripojiť fotoaparát k inému počítaču a zistiť, či je vaša usb, že je problém. ** Tiež odinštalujete fotoaparát a ovládače, potom uistite sa, že ste si nainštalovali vaša základná doska vodiča atď, potom nainštalovať kameru znovu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Skúšali ste iný USB port?
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Sony Vaio VGN-AR51J Bluetooth Problémy | pokeyboy110 | Notebooky, Mobily a PDA | 3 | 7.října 2009 22:16 |
| Problémy s pripojením na niektoré webové stránky ... pomozte | Egon09 | Webových prehliadačov & FTP Klienti | 1 | 26. mája 2009 15:59 |
| Pripojenie fotoaparátu | lunesdale | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 7 | 10. marca 2008 06:41 |
| Fotoaparát uznanie problémov | Batmancaver | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 2 | 28. decembra 2007 13:47 |
| Pripojenie CCTV kamery do PC | theoldman | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 2 | 22. júna 2007 15:43 |
| Thread Tools | |
| |