![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Хи Алл Може било ко помоћ мене добити мој Соны ДСЦ-У70 цыбер схот фотоапарат спојен на мој ПЦ? Недавно сам имао хардриве очистио и мој фотоапарат и штампач датотеке и дискови су избрисане. Покушао сам инсталирати помоћу диска супллиед са камере, али још увек нема радости. И `м не узимајући било каквих порука за рећи нешто недостаје. Принтер утврде прекид, иако су за то потребни возачи поново спојити (хвала дице). Мој ПЦ је ИБМ пакету са Уиндоус КСП. Хвала унапред. Иан. |
|
| |||
| |||
| Праведан добити читач картица, можете користити ыа ПСП меморијској картици телефона на меморијску картицу ыа ыа Диги цам картице и алоад других.
__________________ «Свака слика мора бити већа од 350кс75пкс. > |
|
| |||
| |||
| Ако је ваш фотоапарат повезује преко усб можете омогућити аутоматско скенера и камера Чаробњак за добити ваше фотографије офф. Ево како можете омогућити. хттп://ууу.типс4пц.цом/Артицлес/Диги..._сцаннер_а.хтм То је укључен са системом Уиндоус КСП. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Уместо да користите испоручени диск, скинути дривер са интернета. ЈА исто тако имати цыберсхот камере, и нађите УСБ кабл који ће се врло додгы - нестабилне везе са мојим фотоапаратом, а такође не ради са неколико других УСБ уређаја ...
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Шта се дешава управо када покренете инсталл дисц, чини комплетну инсталацију?
| |||
| |||
| Сви распоређене Даве, потребни дривер инсталирају. Хвала. |
|
| |||
| |||
| Даве / Митз, Програм је инсталиран преко инсталациони диск, али камера није била призната на мој пц, ако не двокреветне кликните 'сигурно премештање хардвер' икона на дну право на линији са алаткама онда само УСБ порт који се користи за мој штампач. Имам чек ако возачи су ажурирани путем менаџера уређаја и не постоји '? `Упдате знак. Када сам на укључивање камере и покушајте да се повежете преко УСБ цонтиуаллы то покушава направити везу. Такође сам следио Митз предлог у том слиједи, али нема фотоапарат икона у мом рачунару. Многобројан захвалност јос једном. Иан. |
|
| |||
| |||
| ** Бих пробати и спојите камеру на другом рачунару да видим ако је усб који је ваш проблем. ** Такође деинсталирам камере и возача, а затим проверите да ли имате инсталиран ваше матичне плоче возача и сл, а затим поново инсталирајте камеру. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Јесте ли покушао другу УСБ порт?
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Соны Ваио ВГН-АР51Ј Блуетоотх проблеми | покеыбоы110 | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 3 | 7. Јул 2009 22:16 |
| Проблеми се спаја на неке уеб странице ... хелп | Егон09 | Уеб Броусерс & ФТП Клијенти | 1 | 26 мај 2009 15:59 |
| Спајање камере | лунесдале | Дигитал Имагинг & Штампачи | 7 | 10 март 2008 06:41 |
| Фотоапарат препознавање проблема | Батманцавер | Дигитал Имагинг & Штампачи | 2 | 28 децембар 2007 13:47 |
| Цоннецтинг ЦЦТВ камере на ПЦ | тхеолдман | Дигитал Имагинг & Штампачи | 2 | 22. јуна 2007 15:43 |
| Тхреад Тоолс | |
| |