![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Merhaba Tüm Kimse bana Sony DSC-W70 siber çekim kamera benim PC'ye bağlı yardımcı miyim? Kısa silinmiş olan hardrive temizlenir ve fotoğraf makinesi ve yazıcı dosyaları ve sürücüleri vardı. Ben disk kamera ile supllied kullanarak kurulabilir ama hala bir sevinç var. Ben bir şey eksik olduğunu söylemek için herhangi bir mesajları almaya değilim. Ancak sürücüler için gerekli (thanks Zar) bağlantı yeniden Yazıcı, güzel çalışıyor. My PC IBM Windows XP paketi ile. Şimdiden teşekkür ederiz. Ian. |
|
| |||
| |||
| Sadece, bir kart okuyucu da ediniriz sen seni seni kam kartı ve başkalarının aload Digi Sana telefon hafıza kartı hafıza kartı PSP kullanabilirsiniz.
__________________ <Hayır 350x75px daha büyük herhangi bir görüntü olmalıdır. > |
|
| |||
| |||
| Eğer kamera, fotoğraflarınızı kurtulmak için otomatik tarayıcı ve kamera sihirbazı etkinleştirebilirsiniz USB üzerinden bağlanır. İşte şu şekilde etkinleştirebilirsiniz. http://www.tips4pc.com/Articles/Digi..._scanner_a.htm Bu, Windows XP ile birlikte gelir. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bunun yerine verilen diski kullanarak, web yüklenebilir sürücüleri. Ayrıca, bir cybershot kamera ve USB kablosu çok kamera - kararsız bağlantısı ve tehlikeli olması da diğer USB aygıtları ile çalışmıyor bulmak ...
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne zaman disk yüklemek çalıştırdığınızda, tam yüklemek bu oluyor?
| |||
| |||
| Tüm düzenlenmiş Dave sürücüleri yükleyerek gerekli. Teşekkürler. |
|
| |||
| |||
| Dave / Mitz, Program Yükleme disk üzerinden ancak yüklü olan `güvenli` araç çubuğunun sağ altta sonra sadece USB bağlantı noktası kullanılıyor simgesi donanım kaldırmak eğer çift tıklayın kamera on my PC, kabul edilmedi Yazıcı içindir. Sürücüler aygıt yöneticisi ile güncellendi var kontrol var hayır `?` Işareti güncelleyin. Ne zaman on kamera açın ve USB üzerinden contiually bir bağlantı kurmaya çalışır bağlanmayı deneyin. Ayrıca bu iş parçacığında Mitz öneri takip vardır benim bilgisayar hiçbir kamera simgesi. Çok teşekkürler bir kez daha. Ian. |
|
| |||
| |||
| Ben ** çalışın ve başka bir bilgisayara görmek için kamera bağlamak eğer bu sorunu olduğunu USB'dir. ** Ayrıca, daha sonra kamera ve sürücüleri kaldırmak için, ardından anakart sürücüleri vs yüklediyseniz tekrar kamera yüklemek emin olun. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Farklı bir USB bağlantı noktası denediniz mi?
|
| Bookmarks |