![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Всі привіт Чи можна допомогти мені мій Sony DSC-W70 Cyber Shot камера підключена до комп'ютера? Нещодавно я мав Hardrive очищені і моя камера файлів і принтерів & диски були вилучені. Я намагався виконувати установку з диска supllied з камерою, але до цих пір немає радості. I `M не отримуєте жодних повідомлень сказати щось не вистачає. Принтер працює відмінно, хоча драйвери для цього потрібно повторне підключення (спасибі кістки). Мій комп'ютер IBM з пакетом Windows XP. Спасибо заранее. Ян. |
|
| |||
| |||
| Просто отримати карт-рідер, Ви можете використовувати PSP Я. Я. карти пам'яті телефону карту пам'яті Я. Digi карт aload Cam та інших.
__________________ <Будь-яке зображення повинно бути не більше, ніж 350x75px. > |
|
| |||
| |||
| Якщо ваша камера підключається через USB можна вирішити за допомогою автоматичного сканера та камери майстра, щоб отримати фотографії Off. Ось як можна включити його. http://www.tips4pc.com/Articles/Digi..._scanner_a.htm Це входить до складу Windows XP. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Замість того, щоб за допомогою диска, що додається, завантаження драйверів з Інтернету. У мене також є камери CyberShot, а також знайти кабелю USB дуже хитромудрий - нестійкою зв'язку з моєю камерою, а також не працює з деякими іншими пристроями USB ...
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Те, що відбувається саме тоді, коли ви запускаєте установку диска, не повна установка?
| |||
| |||
| Всі відсортовано Дейв, драйвери, необхідні установки. Спасибо. |
|
| |||
| |||
| Дейв / Mitz, Програма встановлена за допомогою установчого диску, але камера не була визнана на моєму комп'ютері, при подвійному натисканні `Safely Remove Hardware` значок у нижньому правому куті панелі інструментів потім використовується тільки порт USB для принтера. Я перевірив Якщо драйвери були оновлені через диспетчер пристроїв і немає `?` Оновлений знак. При включенні камери і спробувати підключитися через USB contiually вона намагається встановити з'єднання. Крім того, я після Mitz пропозиції в цій темі, але немає значка камери в моєму комп'ютері. Велике спасибі ще раз. Ян. |
|
| |||
| |||
| ** Я хотів би спробувати підключити камеру до іншого комп'ютера, щоб побачити, якщо це ваш USB, що це проблема. ** Видалити також камеру і водіїв, то переконайтеся, що у вас встановлені драйвера материнської плати і т.д., а потім встановити камеру знову. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ви пробували різні порту USB?
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Sony Vaio VGN-AR51J Bluetooth Проблеми | pokeyboy110 | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 3 | 7 жовтня 2009 22:16 |
| Проблеми при підключенні до деяких веб-сайти допомагають ... | Egon09 | Веб-браузери & FTP-клієнти | 1 | 26 травня 2009 15:59 |
| Підключення камери | lunesdale | Digital Imaging & Принтери | 7 | 10 березня 2008 06:41 |
| Проблеми визнання камери | Batmancaver | Digital Imaging & Принтери | 2 | 28 грудня 2007 13:47 |
| Підключення камери відеоспостереження до ПК | theoldman | Digital Imaging & Принтери | 2 | 22 червня 2007 15:43 |
| Різьба Інструменти | |
| |