![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Привет, Аз съм трябваше да следи за определяне на разумни цени, но с добро качество цветен принтер / скенер, отколкото ще можете да отпечатвате снимки достойни за качество на печат върху хартия. Аз не съм сигурен дали това е правото име за хартия, последното нещо, което го е "лъскав" хартия. Както и да е, има ли се препоръчва brand. / модел за средния потребител начало, че могат да бъдат закупени от Amazon или местни Wal-Mart? -Реймънд |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Това е трудно да се препоръча на точно определен продукт.
| |||
| |||
| newegg.com е добро в САЩ мисля. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Printer Driver Фина-скенер шофьор ще не работа. Windows не може да открие Устройство | Машини за натрошаване | Digital Imaging & Принтери | 4 | 30 август 2009 08:02 |
| Имам нужда от Multi Функция принтер / факс / скенер звено Но нещо повече Компактен! | AmandaT | Digital Imaging & Принтери | 2 | 4 Март 2009 12:32 |
| Над цени? | craiig | Процесори, дънни платки & RAM | 4 | 1-во Дек 2007 10:50 |
| Как да преинсталирате моя HP принтер-скенер-копир? | pchopra65 | Digital Imaging & Принтери | 5 | 6 Aug 2007 09:34 |
| Принтер / Photocopier & Скенер всичко в едно? | Jade | Digital Imaging & Принтери | 1 | 21 Окт 2006 15:23 |
| Нишка Инструменти | |
| |