![]() |
|
| |||
| |||
| Γειά, Είμαι υποτίθεται για να εντοπίσουμε τις τιμές, αλλά μια αρκετά καλή ποιότητα έγχρωμο εκτυπωτή / σαρωτή από ό, τι θα είναι σε θέση να εκτυπώσετε τις φωτογραφίες σας σε αξιοπρεπή ποιότητα εκτύπωση χαρτιού. Δεν είμαι σίγουρος αν αυτό είναι το σωστό όνομα για το χαρτί, το τελευταίο πράγμα που μου ζήτησε ήταν "γυαλιστερό" χαρτί. Tελoσπάvτωv, υπάρχει συνιστώμενη brand. / μοντέλο για τον μέσο χρήστη σπίτι που μπορεί να αγοραστεί από την Amazon ή την τοπική Wal-Mart; -Raymond |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Είναι δύσκολο να προτείνει ένα ακριβές προϊόν.
| |||
| |||
| newegg.com είναι καλό στις ΗΠΑ νομίζω. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Πρόγραμμα οδήγησης εκτυπωτή Fine-Driver σαρωτής δεν θα λειτουργήσει. Τα Windows δεν μπορούν να ανιχνεύσουν Συσκευών | Τεμαχιστής | Digital Imaging & Printers | 4 | 30 Αυγούστου, 2009 08:02 |
| Χρειάζομαι ένα Multi Function Printer / Fax / Scanner μονάδα, αλλά κάτι πιο Compact! | AmandaT | Digital Imaging & Printers | 2 | 4η Μαρ 2009 12:32 |
| Πάνω από τιμές; | craiig | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 4 | 1ο Δεκ. 2007 10:50 |
| Πώς θα πρέπει να επανεγκαταστήσετε μου hp εκτυπωτή-σαρωτή-αντιγραφικό; | pchopra65 | Digital Imaging & Printers | 5 | 6 Αυγ 2007 09:34 |
| Εκτυπωτής / Φωτοαντιγραφικό & Σαρωτής όλα σε ένα; | Jade | Digital Imaging & Printers | 1 | 21 Οκτ 2006 15:23 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |