μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Digital Imaging & Printers

Register

Λογικές τιμές Printer / Scanner

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 21 Νοεμβρίου 2007, 15:49
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Λογικές τιμές Printer / Scanner

Γειά,

Είμαι υποτίθεται για να εντοπίσουμε τις τιμές, αλλά μια αρκετά καλή ποιότητα έγχρωμο εκτυπωτή / σαρωτή από ό, τι θα είναι σε θέση να εκτυπώσετε τις φωτογραφίες σας σε αξιοπρεπή ποιότητα εκτύπωση χαρτιού. Δεν είμαι σίγουρος αν αυτό είναι το σωστό όνομα για το χαρτί, το τελευταίο πράγμα που μου ζήτησε ήταν "γυαλιστερό" χαρτί. Tελoσπάvτωv, υπάρχει συνιστώμενη brand. / μοντέλο για τον μέσο χρήστη σπίτι που μπορεί να αγοραστεί από την Amazon ή την τοπική Wal-Mart;

-Raymond
Old 21 Νοεμβρίου 2007, 16:41
Διαχειριστής Ομάδα

Είναι δύσκολο να προτείνει ένα ακριβές προϊόν.

Προσπαθήστε να κοιτάζετε ένα etailer και συγκρίνουν specs κλπ, τότε το Google για κάποιο από τα σχόλια αυτά που ταιριάζουν στο νομοσχέδιο.

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 21 Νοεμβρίου 2007, 16:41
Διαχειριστής Ομάδα

newegg.com είναι καλό στις ΗΠΑ νομίζω.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Πρόγραμμα οδήγησης εκτυπωτή Fine-Driver σαρωτής δεν θα λειτουργήσει. Τα Windows δεν μπορούν να ανιχνεύσουν Συσκευών Τεμαχιστής Digital Imaging & Printers 4 30 Αυγούστου, 2009 08:02
Χρειάζομαι ένα Multi Function Printer / Fax / Scanner μονάδα, αλλά κάτι πιο Compact! AmandaT Digital Imaging & Printers 2 4η Μαρ 2009 12:32
Πάνω από τιμές; craiig Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM 4 1ο Δεκ. 2007 10:50
Πώς θα πρέπει να επανεγκαταστήσετε μου hp εκτυπωτή-σαρωτή-αντιγραφικό; pchopra65 Digital Imaging & Printers 5 6 Αυγ 2007 09:34
Εκτυπωτής / Φωτοαντιγραφικό & Σαρωτής όλα σε ένα; Jade Digital Imaging & Printers 1 21 Οκτ 2006 15:23
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.