manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Digital Imaging & Pisači

Register

Razumnim cijenama Printer / Scanner

Reply

Thread Tools
Old 21. studenog 2007, 15:49
Novi član grupe

Default Razumnim cijenama Printer / Scanner

Zdravo,

Ja sam trebala pratiti niz razumnim cijenama, ali kvalitetan kolor pisač / skener nego će moći ispisati pristojne kvalitete slike na papir ispisati. Im 'ne siguran ako to je pravi naziv za papir, zadnje što sam nazvao je "sjajna" papir. Anyways, postoji preporučeni brand. / model za prosječnog korisnika koji kući se mogu kupiti od Amazon ili lokalnoj Wal-Mart?

Raymond -
Old 21. studenog 2007, 16:41
Administrator Group

To je teško preporučiti točan proizvod.

Probajte pogledati jedan etailer i usporedite naočale itd, onda Google za neke pregleda one koje stane račun.

My System: Hybr! D

Procesor (i):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Matične ploče:
HP nForce 560
RAM memorija:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafička kartica (e):
Nvidia 7150M Onboard Integrirane
Sound Card:
5,1 Onboard Integrirane
Tvrdi disk (i):
250GB 5400RPM SATA300
Optički pogon (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Hlađenje:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Djevice Cable
Monitor (e):
17 "WXGA + BrightView HD Široki zaslon
Operacijski sustav (e):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 21. studenog 2007, 16:41
Administrator Group

newegg.com je dobro u USA mislim.
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Printer Driver Fine-skener Vozač neće funkcionirati. Windows ne može otkriti Device Shredder Digital Imaging & Pisači 4 30 kolovoz 2009 08:02
Trebam Multi Function Printer / Fax / Scanner Jedinica Ali nešto više Compact! AmandaT Digital Imaging & Pisači 2 4. ožujak 2009 12:32
Preko cijeni? craiig CPU, Matične ploče i RAM 4 1. prosinac 2007 10:50
Kako bih trebao reinstalirati moj hp printer-skener-Fotokopirnica? pchopra65 Digital Imaging & Pisači 5 6. kolovoz 2007 09:34
Printer / Scanner fotokopirni i sve u jednom? Jade Digital Imaging & Pisači 1 21. listopad 2006 15:23
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.