![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Zdravo, Ja sam trebala pratiti niz razumnim cijenama, ali kvalitetan kolor pisač / skener nego će moći ispisati pristojne kvalitete slike na papir ispisati. Im 'ne siguran ako to je pravi naziv za papir, zadnje što sam nazvao je "sjajna" papir. Anyways, postoji preporučeni brand. / model za prosječnog korisnika koji kući se mogu kupiti od Amazon ili lokalnoj Wal-Mart? Raymond - |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To je teško preporučiti točan proizvod.
| |||
| |||
| newegg.com je dobro u USA mislim. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Printer Driver Fine-skener Vozač neće funkcionirati. Windows ne može otkriti Device | Shredder | Digital Imaging & Pisači | 4 | 30 kolovoz 2009 08:02 |
| Trebam Multi Function Printer / Fax / Scanner Jedinica Ali nešto više Compact! | AmandaT | Digital Imaging & Pisači | 2 | 4. ožujak 2009 12:32 |
| Preko cijeni? | craiig | CPU, Matične ploče i RAM | 4 | 1. prosinac 2007 10:50 |
| Kako bih trebao reinstalirati moj hp printer-skener-Fotokopirnica? | pchopra65 | Digital Imaging & Pisači | 5 | 6. kolovoz 2007 09:34 |
| Printer / Scanner fotokopirni i sve u jednom? | Jade | Digital Imaging & Pisači | 1 | 21. listopad 2006 15:23 |
| Thread Tools | |
| |