![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas, I'm turėtų susekti pagrįstai kainas, bet geros kokybės spalvotas spausdintuvas / skeneris kaip bus galima spausdinti tinkamas kokybės nuotraukas spausdinti popieriuje. Nesu tikras, ar tai dešinė pavadinimą popieriaus, paskutinis dalykas, man ji buvo vadinama "blizgus" popieriaus. Anyways, ar yra rekomenduojama brand. / modelį vidutinis namų vartotojas, kuris gali būti įsigytas iš "Amazon" ar vietos "Wal-Mart? -Raymond |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sunku rekomenduoti tiksli produkto.
| |||
| |||
| newegg.com gera JAV manau. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Printer Driver Fine-skenerio tvarkyklė neveikia. Windows negali aptikti Device | Smulkintuvas | Digital Imaging & Printers | 4 | Rugpjūtis 30, 2009 08:02 |
| I Need Multi Function Printer / Fax / Scanner įrenginys, o kažkas daugiau Kompaktiškas! | AmandaT | Digital Imaging & Printers | 2 | 4 kovas 2009 12:32 |
| Per kainą? | craiig | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 4 | 1 gruodis 2007 10:50 |
| Kaip reikėtų įdiegti Mano HP spausdintuvas-skeneris-kopijuoklis? | pchopra65 | Digital Imaging & Printers | 5 | 6 rugpjūtis 2007 09:34 |
| Printer / Scanner Fotokopijavimo ir viskas viename? | Jade | Digital Imaging & Printers | 1 | 21 spalis 2006 15:23 |
| Temos įrankiai | |
| |