![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj, Ja som mal sledovať rozumne ceny ale kvalitnú farebnú tlačiareň a skener, ako sa budú môcť vytlačiť slušnú kvalitu obrázkov na tlač papiera. Nie som si istý, že ak to pravé meno na papier, posledná vec, čo som nazval je "lesklé" papier. Tak ako tak, je tam doporučené brand. / Model pre priemerné domácich užívateľov, ktorý si môžete zakúpiť od Amazon alebo miestneho Wal-Mart? -Raymond |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Je ťažké odporučiť presný výrobok.
| |||
| |||
| newegg.com je dobré v USA myslím. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Ovládač tlačiarne Fine-skener Driver nebude fungovať. Systém Windows nemôže rozpoznať zariadenia | Dezintegrátor | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 4 | 30.srpna 2009 08:02 |
| Potrebujem Multi Funkcia tlačiareň / fax / skener Jednotka Ale něco víc Compact! | Amanda | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 2 | 4. marec 2009 12:32 |
| Nad cenami? | craiig | Procesory, základné dosky & RAM | 4 | 1. december 2007 10:50 |
| Ako mám preinštalovať môj hp tlačiareň-skener-kopírku? | pchopra65 | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 5 | 6. August 2007 09:34 |
| Tlačiareň / skener Kopírka & všetko v jednom? | Jade | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 1 | 21. októbra 2006 15:23 |
| Thread Tools | |
| |