menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Digitální zobrazovací & Tiskárny

Register

Nahrávání přehrávání na počítači pro Nikon 3700

Reply

Thread Nástroje
Old 27. května 2009, 11:24
Nový člen skupiny

Default Nahrávání přehrávání na počítači pro Nikon 3700

Ahoj všem,
Mám fotoaparát Nikon Coolpix 3700, a já jsem problémy s nahrávání. Je používán pro práci v pohodě, ale až asi před rokem, nemůžeme dostat nahrávání přehrávání na práci, jako by měla. Při nahrávání je přijato, hluk, že by měla být převzata do kamery, je velmi nízký, nebo vůbec ne. Naopak, když jsem si záznam o něčem, normálně by to pick up, o přehrávání na počítači, může sotva být vyslechnut, a pokud je normální zvuk / hluk, to nemůže být vyslechnut. Zvuk na počítači je v pořádku, takže by nemělo být přímo s tím. Myslím, že kamera byla reset, a trávení času na telefonu s podporou Nikon nebylo pomoci. Ví někdo, co je problém, nebo řešení tohoto problému?
Díky, Jason
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Hlavní panel Udržuje se objevovat během přehrávání Jack06 Multimedia & Kodeky 0 25.srpna 2009 15:23
Geting černá obrazovka s přehráváním videa. slowhandpuke Graphics Cards & Monitory 6 18. května 2009 15:50
Slabé Video RB211 Multimedia & Kodeky 4 2. listopadu 2008 07:19
DVD problém lufc71 Multimedia & Kodeky 9 13. června 2008 09:35
Jak zlepšit přehrávání DVD? jimmy_fowler Drives & Removable Media 4 14. Červenec 2007 02:33
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.