manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Digital Imaging & Pisači

Register

Snimanje reprodukcija na računalu za Nikon 3700

Reply

Thread Tools
Old 27 svi 2009, 11:24
Novi član grupe

Default Snimanje reprodukcija na računalu za Nikon 3700

Bok svima,
Imam fotoaparat Nikon Coolpix 3700, i Imam problema sa snimanja. Upotrebljavali su da rade dobro, ali sve do otprilike godinu dana, mi ne možemo dobiti snimke reprodukcije da rade kao što bi trebala. Kada je snimanje se uzeti, buke koja bi trebala biti pokupljeno od kamere, to je vrlo niska ili nije uopće. Umjesto toga, kad sam napraviti nešto što je snimanje normalno da će to podići na reprodukciju na računalu, može se jedva čuli, a ako je normalan zvuk / buku, ne može se čuti. Zvuk na računalu je u redu, tako da ne bi trebalo direktno toga. Mislim da je kamera je reset i trošenja vremena na telefonu s Nikon podrška nije pomoć. Se bilo tko znati što je problem, ili kako to škripac ovaj problem?
Hvala, Jason
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Programska traka uspomena iskakanje settle tijekom reprodukcije Jack06 Multimedija i kodeci 0 25 kolovoz 2009 15:23
Geting Crnac Zaslon s video reprodukciju. slowhandpuke Graphics Cards & Monitors 6 18. svibnja 2009 15:50
Slabo Video reprodukcija RB211 Multimedija i kodeci 4 2. studeni 2008 07:19
DVD reprodukcija problem lufc71 Multimedija i kodeci 9 13. lipnja 2008 09:35
Kako poboljšati DVD reprodukcija? jimmy_fowler Drives & Izmjenjivi mediji 4 14. srpnja 2007 02:33
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.