פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > Digital Imaging & מדפסות

Register

הקלטה השמעה על המחשב ניקון 3700

Reply

שרשרת כלים
Old 27 במאי 2009, 11:24
קבוצת חברות חדשות

Default הקלטה השמעה על המחשב ניקון 3700

היי לכולם
יש לי מצלמת ניקון COOLPIX 3700, ואני נתקל בבעיות עם ההקלטה. זה היה אמור לעבוד בסדר, אבל עד לפני כשנה, לא נוכל לקבל את השמעת הקלטה לעבוד כמו שהיא צריכה. כאשר ההקלטה מתבצעת נלקח, הרעש שיש לאסוף על ידי המצלמה, היא נמוכה מאוד או בכלל לא. במקום זאת, כאשר יש לי הקלטה של משהו, כי בדרך כלל זה היה לאסוף, על הפעלה על המחשב, זה יכול להיות בקושי שמעו, ואם רגיל קול / רעש, זה לא יכול להיות ששמעת. הצליל במחשב זה בסדר, אז זאת לא צריכה להיות ישירות עם זה. אני חושב המצלמה הייתה לאפס, ואת ההוצאות שעה בטלפון עם התמיכה של ניקון לא עזר. מישהו יודע מה הבעיה, או כיצד לתקן את הבעיה?
תודה, ג 'ייסון
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
שורת המשימות שומר צצות במהלך השמעה Jack06 מולטימדיה רכיבי Codec 0 25 אוגוסט 2009 15:23
Geting מסך שחור עם וידאו הקרנה. slowhandpuke כרטיסי מסך & Monitors 6 18 מאי 2009 15:50
וידאו ירודה השמעה RB211 מולטימדיה רכיבי Codec 4 2nd נובמבר 2008 07:19
השמעה בעיה ב-DVD lufc71 מולטימדיה רכיבי Codec 9 13 יוני 2008 09:35
כיצד לשפר השמעה ב-DVD? jimmy_fowler כוננים & נשלפת 4 14th יולי 2007 02:33
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.