менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Digital Imaging & Принтери

Register

Запис відтворення на комп'ютері для Nikon 3700

Reply

Різьба Інструменти
Old 27 травня 2009, 11:24
Нові члени групи

Привіт всім,
У мене Nikon Coolpix 3700 камеру, і в мене виникли проблеми з реєстрацією. Вона працювала добре, але до приблизно рік тому, ми не можемо отримати запису відтворення працювати як слід. Під час запису вживаються заходи, шум, який повинен бути підібраний камери, що є дуже низьким або немає взагалі. Замість цього, коли я роблю записи, чогось, що зазвичай вона буде забрати, на відтворення на комп'ютері, він навряд чи можуть бути почуті, і якщо нормальний звук / шум, він не може бути почутий. Звук на комп'ютері штраф, тому вона не повинна бути безпосередньо з цим. Я думаю, що камера була скинута, і витрачати час на телефоні з підтримкою Nikon не допомогло. Хто-небудь знає, у чому проблема, і як виправити цю проблему?
Thanks, Jason
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.