![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Моят Ricoh цветен печат принтера е глоба в цвят с изключение на тънки, леки Синьозелен перфорирана линия, която тече на дължината на хартията към над ръба на хартията. Когато се премине към "thick1" хартия опцията за печат в диалога кутия, линията замина за известно време - сега се връщам. Отпечатване б & w е наред. Аз видях друг пост, че е подобен, но аз не съм принтер грамотни и не съм сигурен какво означаваше всичко. Всякакви предложения? Може ли просто спрете Сиан, докато не го определя? Благодарности! |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Цветни Промяна на един монитор | kharlitos | Графика на карти & Монитори | 1 | 3 юни 2009 14:31 |
| Промяна на цвета на обекти в Photoshop | computeruler | Мултимедия & Codecs | 2 | 2-ро Dec 2008 16:55 |
| Кои цветови тетрадка тук е prettiest? | Керъл S | Лаптопи, Mobiles & текст | 7 | 21 ноември 2008 12:25 |
| Hp LaserJet 3500n цветен | robina80 | Digital Imaging & Принтери | 4 | 13 Март 2008 11:47 |
| Има ли начин да програмата си Отбелязването цвят в микрофон | andrewanimation | Офис Suites & Приложения | 6 | 19 Jan 2008 18:25 |
| Нишка Инструменти | |
| |