menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Digitální zobrazovací & Tiskárny

Register

Ricoh CL4000DN perforovaném barevné linky

Reply

Thread Nástroje
Old 9. června 2009, 12:35
Nový člen skupiny

Default Ricoh CL4000DN perforovaném barevné linky

Moje Ricoh barevné tiskárny je tisk jemné barvy kromě tenké, lehké cyan perforovaném linie, která probíhá v délce papíru směrem přes okraj papíru. Když jsem se přepne do "thick1" papírové volby v tiskové dialogové okno, v souladu odšel na chvíli - teď je to zpátky. Tisk čb je v pořádku. Viděl jsem jiné místo, aby byl podobný, ale nejsem tiskárna gramotní a nejsem jistý, co to všechno znamená. Jakýkoliv návrhy? Mohu jen vypnout cyan, dokud jsem si to vyřešit? Díky!
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Barva Změnit na jednom monitoru kharlitos Graphics Cards & Monitory 1 3. června 2009 14:31
Změna barvy objektů ve Photoshopu computeruler Multimedia & Kodeky 2 2. prosince 2008 16:55
Který barevný notebook tady je nejhezčí? S Carol Notebooky, Mobily a PDA 7 21. listopadu 2008 12:25
HP Color LaserJet 3500n robina80 Digitální zobrazovací & Tiskárny 4 13. března 2008 11:47
Existuje způsob, jak program vlastní Zvýraznění barev mikrofon andrewanimation Office & Aplikace 6 19. ledna 2008 18:25
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.