![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Moje Ricoh barevné tiskárny je tisk jemné barvy kromě tenké, lehké cyan perforovaném linie, která probíhá v délce papíru směrem přes okraj papíru. Když jsem se přepne do "thick1" papírové volby v tiskové dialogové okno, v souladu odšel na chvíli - teď je to zpátky. Tisk čb je v pořádku. Viděl jsem jiné místo, aby byl podobný, ale nejsem tiskárna gramotní a nejsem jistý, co to všechno znamená. Jakýkoliv návrhy? Mohu jen vypnout cyan, dokud jsem si to vyřešit? Díky! |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Barva Změnit na jednom monitoru | kharlitos | Graphics Cards & Monitory | 1 | 3. června 2009 14:31 |
| Změna barvy objektů ve Photoshopu | computeruler | Multimedia & Kodeky | 2 | 2. prosince 2008 16:55 |
| Který barevný notebook tady je nejhezčí? | S Carol | Notebooky, Mobily a PDA | 7 | 21. listopadu 2008 12:25 |
| HP Color LaserJet 3500n | robina80 | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 4 | 13. března 2008 11:47 |
| Existuje způsob, jak program vlastní Zvýraznění barev mikrofon | andrewanimation | Office & Aplikace | 6 | 19. ledna 2008 18:25 |
| Thread Nástroje | |
| |