![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Mano Ricoh spalvotas spausdintuvas spausdinimo baudos spalvos išskyrus plonas, Light Cyan perforuotas linija, kuri eina iš popieriaus ilgis virš link popieriaus kraštą. Kai aš perėjo į "thick1" popierius galimybė spausdinti dialogo langas, linija išėjo už nors - dabar tai atgal. Spausdinimo B & W yra bauda. Aš pamačiau kitą darbą, kuris buvo panašus, bet aš nesu spausdintuvas raštingas ir nesu tikras, ką visa tai reiškia. Any suggestions? Ar aš tiesiog išjungti Cyan kol man ji nustatoma? Ačiū! |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Spalva Keisti viename monitoriuje | kharlitos | Graphics Cards & Monitoriai | 1 | 3 birželis 2009 14:31 |
| Pakeitus daiktų spalvą, photoshop | computeruler | Multimedia & Codecs | 2 | 2 gruodis 2008 16:55 |
| Kokios spalvos Notebook čia yra gražiausių? | Karolis S | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 7 | Lapkritis 21, 2008 12:25 |
| HP Color LaserJet 3500n | robina80 | Digital Imaging & Printers | 4 | Kovas 13, 2008 11:47 |
| Ar yra būdas programuoti savo Paryškinimas spalva MILC | andrewanimation | Office Suites & Applications | 6 | 19 sausis 2008 18:25 |
| Temos įrankiai | |
| |