![]() |
|
| |||
| |||
| Mans Ricoh krāsu printeris drukā soda krāsā, izņemot plānā, CYAN perforēta līnija, kas vada garums grāmatas pret malu papīra. Kad man pārgāja uz "thick1" papīra iespēju drukāt dialoglogs, līnija gāja projām, bet - tagad tā ir atpakaļ. Printing b & w ir labi. Es redzēju citā amatā, kas bija līdzīgi, bet es neesmu printeris izglītots un neesmu pārliecināts, ko tas viss nozīmē. Any suggestions? Es varu tikai atslēgt cyan, kamēr man tas noteica? Pateicība! |
![]() |
|
| Bookmarks |
Similar Threads | ||||
| Pavediens | Thread Starter | Forums | Replies | Last Post |
| Krāsu maiņa uz viena monitora | kharlitos | Graphics Cards & Monitors | 1 | 3 jūnijs 2009 14:31 |
| Mainot objektu krāsu Photoshop | computeruler | Multimedia & Kodekus | 2 | 2 decembris 2008 16:55 |
| Kura krāsa notebook šeit prettiest? | Carol S | Portatīvie datori, Mobiles & PDA | 7 | 21 novembris 2008 12:25 |
| HP Color LaserJet 3500n | robina80 | Digital Imaging sadzīves tehnika | 4 | 13 marts 2008 11:47 |
| Vai ir veids, lai programma savas Teksts krāsu Mic | andrewanimation | Office Suites & Applications | 6 | 19 janvāris 2008 18:25 |
| Thread Tools | |
| |