menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne

Register

Ricoh CL4000DN perforáciou farebné linky

Reply

Thread Tools
Old 9. júna 2009, 12:35
Nový člen skupiny

Default Ricoh CL4000DN perforáciou farebné linky

Moja Ricoh farebné tlačiarne je tlač jemné farby okrem tenké, ľahké cyan perforáciou línie, ktorá prebieha v dĺžke papiera smerom cez okraj papiera. Keď som sa prepne do "thick1" papierové voľby v tlačovej dialógové okno, v súlade odšel na chvíľu - teraz je to staré. Tlač čb je v poriadku. Videl som iné miesto, aby bol podobný, ale nejsem tlačiareň gramotní a nejsem istý, čo to všetko znamená. Akýkoľvek návrhy? Môžem len vypnúť cyan, kým som si to vyriešiť? Vďaka!
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Farba Zmeniť na jednom monitore kharlitos Graphics Cards & Monitory 1 3. júna 2009 14:31
Zmena farby objektov vo Photoshopu computeruler Multimedia & Kodeky 2 2. decembra 2008 16:55
Ktorý farebný notebook tady je najkrajší? S Carol Notebooky, Mobily a PDA 7 21. novembra 2008 12:25
HP Color LaserJet 3500n robina80 Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne 4 13. marca 2008 11:47
Existuje spôsob, ako program vlastnej Zvýraznenie farieb mikrofón andrewanimation Office & Aplikácie 6 19. januára 2008 18:25
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.