![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Moja Ricoh farebné tlačiarne je tlač jemné farby okrem tenké, ľahké cyan perforáciou línie, ktorá prebieha v dĺžke papiera smerom cez okraj papiera. Keď som sa prepne do "thick1" papierové voľby v tlačovej dialógové okno, v súlade odšel na chvíľu - teraz je to staré. Tlač čb je v poriadku. Videl som iné miesto, aby bol podobný, ale nejsem tlačiareň gramotní a nejsem istý, čo to všetko znamená. Akýkoľvek návrhy? Môžem len vypnúť cyan, kým som si to vyriešiť? Vďaka! |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Farba Zmeniť na jednom monitore | kharlitos | Graphics Cards & Monitory | 1 | 3. júna 2009 14:31 |
| Zmena farby objektov vo Photoshopu | computeruler | Multimedia & Kodeky | 2 | 2. decembra 2008 16:55 |
| Ktorý farebný notebook tady je najkrajší? | S Carol | Notebooky, Mobily a PDA | 7 | 21. novembra 2008 12:25 |
| HP Color LaserJet 3500n | robina80 | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 4 | 13. marca 2008 11:47 |
| Existuje spôsob, ako program vlastnej Zvýraznenie farieb mikrofón | andrewanimation | Office & Aplikácie | 6 | 19. januára 2008 18:25 |
| Thread Tools | |
| |