![]() |
|
| |||
| |||
| Benim Ricoh renkli yazıcı renkli Üzerinde kağıdın kenarına doğru kağıt uzunluğu çalıştıran ince, hafif camgöbeği delikli hattı dışında baskı olduğunu. Ben "thick1 için baskı diyalog kutusunda" kağıt seçeneği açık, çizgi uzakta bir süre gitti - Şimdi geri's. Baskı B & W iyi. Ben benzer başka bir yazı gördüm ama yazıcı okumuş değilim ve her ne anlama geldiğini emin değilim. Any suggestions? Kadar bunu sabit almak Sadece camgöbeği devre dışı bırakabilir miyim? Teşekkürler! |
![]() |
|
| Bookmarks |
Benzer Konular | ||||
| Iplik | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Renk değiştirmek Monitör üzerinde | kharlitos | Grafik Kartları ve Monitörler | 1 | 3. Haziran 2009 14:31 |
| Photoshop nesnelerin rengini değiştirme | computeruler | Multimedya & Codec'ler | 2 | 2. Aralık 2008 16:55 |
| Hangi renk dizüstü buraya güzel mi? | Carol S | Dizüstü bilgisayarlar, PDA'lar ve Mobiles | 7 | 21. Kasım 2008 12:25 |
| HP Renkli Laserjet 3500n | robina80 | Dijital Görüntüleme ve Yazıcılar | 4 | 13. Mart 2008 11:47 |
| Orada Mic kendi Vurgulama renk programı için bir yol var mı | andrewanimation | Office Suites & Uygulamalar | 6 | 19. Ocak 2008 18:25 |
| Konu Araçları | |
| |