менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Digital Imaging & Принтери

Register

Ricoh CL4000DN перфорованою лінією кольору

Reply

Різьба Інструменти
Old 9 червня 2009, 12:35
Нові члени групи

Default Ricoh CL4000DN перфорованою лінією кольору

Моя Ricoh кольоровий принтер друкує штрафом у кольору, за винятком тонкою, світло-блакитний перфорованою лінією, яка проходить через весь папір до краю паперу. Коли я перейшов в "thick1" паперовим варіантом у діалоговому вікні друку, лінія виїхав на якийсь час - тепер він повернувся. Друк B & W є штраф. Я побачив іншу посаду, яка була аналогічною, але я не принтер грамотними, і я не впевнений, що все це значило. Будь-які пропозиції? Чи можу я просто відключити Cyan, поки не отримаю його усунути? Спасибо!
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Зміна кольору на один монітор kharlitos Графічні карти & Монітори 1 3 червня 2009 14:31
Зміна кольору об'єктів в Photoshop computeruler Мультимедіа & кодеки 2 2 грудня 2008 16:55
Який колір ноутбука тут найкрасивіша? Керол S Ноутбуки, КПК & Mobiles 7 21 листопада 2008 12:25
HP Color LaserJet 3500N robina80 Digital Imaging & Принтери 4 13 березня 2008 11:47
Чи є спосіб програмувати вашу власну виділення кольором мікрофон andrewanimation Office Suites & Застосування 6 19 січня 2008 18:25
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.