![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Моя Ricoh кольоровий принтер друкує штрафом у кольору, за винятком тонкою, світло-блакитний перфорованою лінією, яка проходить через весь папір до краю паперу. Коли я перейшов в "thick1" паперовим варіантом у діалоговому вікні друку, лінія виїхав на якийсь час - тепер він повернувся. Друк B & W є штраф. Я побачив іншу посаду, яка була аналогічною, але я не принтер грамотними, і я не впевнений, що все це значило. Будь-які пропозиції? Чи можу я просто відключити Cyan, поки не отримаю його усунути? Спасибо! |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Зміна кольору на один монітор | kharlitos | Графічні карти & Монітори | 1 | 3 червня 2009 14:31 |
| Зміна кольору об'єктів в Photoshop | computeruler | Мультимедіа & кодеки | 2 | 2 грудня 2008 16:55 |
| Який колір ноутбука тут найкрасивіша? | Керол S | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 7 | 21 листопада 2008 12:25 |
| HP Color LaserJet 3500N | robina80 | Digital Imaging & Принтери | 4 | 13 березня 2008 11:47 |
| Чи є спосіб програмувати вашу власну виділення кольором мікрофон | andrewanimation | Office Suites & Застосування | 6 | 19 січня 2008 18:25 |
| Різьба Інструменти | |
| |