menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Digitální zobrazovací & Tiskárny

Register

Scanner pomozte!

Reply

Thread Nástroje
Old 1.února 2008, 19:29
Banned Skupina

i jeden s operačním systémem Windows 98 na virtualpc2007 pro můj scanner, který je výrazem Epson 636 i stáhli scan 2 utilita pro 98 a TWAIN ovladač pro 98, ale i nainstalovat scan 2 utility, ale tam isnt přesto instalaci TWAIN ovladače i treid uvedení dll soubor věcí v oknech system32 řidičů stále didnt práce

Můj systém: #

Processor (s):
Intel P4
Základní deska:
ECS 915pla2
Paměť RAM:
1GB
Grafické karty (s):
ATI Radeon x1050
Zvuková karta:
kosočtverečných Xtreme 7.1
Pevný disk (y):
160gigabajt
Optická mechanika (s):
DVD-ROM combo mechaniku DVD + /-RW
Case / PSU:
antech/x-power585
Chlazení:
vzduchu
Síť / Internet:
bezdrátové
Monitor (s):
Philips 109b6 19 "CRT
Operační systém (y):
Windows XP
Old 1. února 2008, 20:55
Moderátor skupiny

Už jste zapojen do skeneru, abyste zjistili, zda se bude stavět oken řidiče pro vás?

Old 3 února 2008, 15:35
Banned Skupina

ano pluged ji s kabel tiskárny, protože přišel s kartou s přístavem pro různé plug že se na zadní, ale to byl skuzzy myslím, že to je to, co tam vyzvala 98 existuje pouze možnost přidání tiskárny není skenerů je není na seznamu v xp
Old 3. února 2008, 16:30
Moderátor skupiny

Zkuste internetové stránky, mají tam dva řidiči.

Old 3 února 2008, 17:08
Banned Skupina

To jsem byla jsem z nich dostal i na 98 taky i nainstalovali scan 2 utillity i cant jen najít způsob, jak nainstalovat ovladače TWAIN
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.