μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Digital Imaging & Printers

Register

Σαρωτής βοηθήσει!

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 1 Φεβρουαρίου 2008, 19:29
Banned Ομάδα

Default Σαρωτής βοηθήσει!

i ένα εκτελεί τα Windows 98 για virtualpc2007 μου σαρωτή η οποία αποτελεί έκφραση epson 636 i κατεβάσει τη σάρωση 2 χρησιμότητα για 98 και το πρόγραμμα οδήγησης TWAIN για το 98, αλλά i εγκαταστήσετε την σάρωση 2 χρησιότητας isn't αλλά ούτως ή άλλως για να εγκαταστήσετε τα προγράμματα οδήγησης TWAIN i treid θέτοντας το dll αρχείο πράγματα στα παράθυρα system32 οδηγοί εξακολουθούν να didn't εργασία

Το σύστημά μου: #

Processor (s):
Intel P4
Motherboard:
ECS 915pla2
Μνήμες:
1gb
Κάρτα γραφικών (ες):
ATI Radeon x1050
Κάρτα Ήχου:
ρομβοειδών xtreme 7,1
Hard Drive (s):
160GB
Optical Drive (s):
DVD-ROM combo drive DVD + /-RW
Υπόθεση / PSU:
antech/x-power585
Ψύξη:
αέρα
Network / Internet:
ασύρματο
Monitor (ες):
Philips 109b6 19 "CRT
Operating System (s):
Windows XP
Old 1 Φεβ 2008, 20:55
Συντονιστής Ομάδας

Έχετε συνδεθεί το σαρωτή παράθυρα για να δείτε αν θα βασιστεί ο οδηγός για σας;

Old 3 Φεβρουαρίου 2008, 15:35
Banned Ομάδα

ναι pluged σε έναν εκτυπωτή με καλώδιο επειδή ήρθε με μια κάρτα με το λιμάνι για ένα διαφορετικό βύσμα που βρίσκεται στο πίσω, αλλά ήταν μια skuzzy νομίζω thats ό, τι υπάρχει κάλεσε τους 98 υπάρχει μόνο μια επιλογή για να προσθέσετε εκτυπωτές scanners δεν είναι δεν είναι στον κατάλογο του xp
Old 3 Φεβρουαρίου 2008, 16:30
Συντονιστής Ομάδας

Δοκιμάστε το δικτυακό τόπο, που οι δυο οδηγοί έχουν εκεί.

Old 3 Φεβρουαρίου 2008, 17:08
Banned Ομάδα

I did thats ήταν Πήρα τους από τους έχω και εγώ για το 98 i εγκατασταθεί η σάρωση 2 utillity i επίκλισης μόλις βρούμε έναν τρόπο για να εγκαταστήσετε τα προγράμματα οδήγησης TWAIN
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.